Koop een ticket voor Museum Spakenburg van €6,00 voor €4,50

0 beoordelingen

Met de historische Botterwerf en de vele botters vormt het museum het cultuurhistorische hart van Spakenburg.
Het is een eigentijds museum vol met tegenstellingen over het verleden van de gemeente Bunschoten. Het museum is ondergebracht in acht verschillende panden en is een combinatie van een binnen- en buitenmuseum.
Ook een Museumcafé ontbreekt niet. Het museumcomplex bestaat uit diverse woningen, een winkeltje, boerderij met hooiberg en een rokerij. In totaal een oppervlakte van ongeveer 1.500 m2. Er zijn tien exposities, aangevuld met enkele vaste presentaties en een wisseltentoonstelling.

Naast de vaste tentoonstellingen, zijn er steeds interessante wisseltentoonstellingen. Op de website is hierover
meer informatie te vinden.

Kortom, Museum Spakenburg is geen verzameling van oude voorwerpen, maar een locatie waar levende historie
iedere dag kan worden beleefd.

Het Museumcafé is een gezellige ruimte om een consumptie te gebruiken (koffie, thee, maar ook fris, bier of wijn). Het café en de expositie over de Grebbelinie zijn gratis toegankelijk.

Leden
volwassenen van €6,00 voor€ 4,50
kinderen (4 t/m 12 jr) van €3,00 voor€ 2,25
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Spakenburg. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Spakenburg. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs.De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Oude Schans 3752 AH Bunschoten-Spakenburg (Utrecht)

Openingstijden

maandag van 13:30-17:00 uur
dinsdag t/m zaterdag 10:00- 17:00 uur
1 november tot 1 april woensdag t/m zaterdag - 12:00- 16:00 uur

Gesloten op zaterdag 24 en zaterdag 31 december.

Hou bij navigatiesysteem Westdijk aan.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen