Koop een ticket voor de tentoonstelling Chapeaux in Paleis Het Loo van €17,50 voor €14,00

2 beoordelingen

Wat begon als een jachtverblijf voor een stadhouder groeide uit tot een paleis voor een koning. Er werd verbouwd, gemoderniseerd, kunst verzameld en een tuin ontworpen. De Oranjes ontvingen er hun gasten, voor vertier en zaken. De tuinen werden gebruikt om in te flaneren en te genieten van exotische bloemen en planten. Binnen vonden koninklijke diners plaats, geserveerd op prachtige serviezen. Een rijk en royaal verleden dat terug te zien is op Paleis Het Loo.

Vanaf 1 april 2017 kunnen bezoekers van museum Paleis Het Loo via de barokke tuinen een gratis wandelroute volgen door een deel van het paleispark. Via een tourniquet in de tuinen is een verbinding gemaakt met het achterliggende park. Deze ‘Oranje-wandeling’ brengt u langs de Veldvijvers met het Badpaviljoen, Theepaviljoen en de koninklijke Botenhuizen. De Oranje-wandeling door het paleispark duurt een uur en is rolstoeltoegankelijk.

Let op: op maandag is Paleis Het Loo gesloten.

Leden
volwassenen van €17,50 voor€ 14,00
kinderen (4 t/m 12 jr)€ 5,00
De korting volw. ticket is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Paleis het Loo. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Paleis het Loo. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 27 augustus 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 27 augustus 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 27 augustus 2017.

Adres

Koninklijk Park 7315JA Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

di-zo 10:00 - 17:00
geen rondleidingen en audiotours mogelijk tijdens de kerstvakantie (19 december t/m 3 januari).

Gesloten: Nieuwjaarsdag. Op maandagen open indien het een feestdag is.
NB: fotograferen en filmen met flits is binnen niet toegestaan.

Paleis Het Loo is rolstoel- en rollatortoegankelijk, maar door de beperkingen in het gebouw en de aanwezigheid van grindpaden in de tuinen, niet rolstoelvriendelijk.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Prachtige tuinen

Een uitje zoals je die in het buitenland zou doen, maar in Nederland de tijd niet voor neemt. Mooi om het paleis te zien en de tuinen zijn prachtig

Kijkje bij Sisi op Het Loo

De eerste teleurstelling was dat je alleen je ANWB-ledenvoordeel kunt toepassen als je (ver) van te voren een E-ticket bestelt. Wij lazen in de Kampioen dat je korting kreeg en toonden onze ledenpassen. Jammer dus. Misschien is toch de aankondiging in de Kampion ovolledig of onduidelijk. Als er ergens in het blad gestaan had "alleen met vooraf besteld E-ticket" waren we niet naar Het Loo gegaan of misschien nadat we dan eerst de hele groep gevraagd hadden om deel te nemen. Nu gingen we spontaan, stonden we voor de deur en moesten noodgedwongen een hoog bedrag betalen. Voor een toch magere tentoonstelling. Dat we daarna "gratis" het Paleis-zelf en de tuin konden bezoeken, maakte nog wat goed. Het bezoek aan het propvolle restaurant Balzaal werd een toppertje, toen de kellner voor ons elven een tafel vrijmaakte. Hulde!