8 beoordelingen

Hier ga je zelf aan de slag: als acteur in een achtervolgingsscène van Flikken Maastricht, als artiest swingend op het Toppop podium of als presentator van het (jeugd)journaal voor een echte camera. Nieuw is de Buurman & Buurman studio, waar je je eigen animatie met de komische heren kunt maken. Alle individuele presentaties en resultaten worden digitaal vastgelegd op een ring (met een chip) die de bezoekers bij binnenkomst ontvangen. Bij thuiskomst heeft Beeld en Geluid de resultaten voor je klaargezet op de website en kun je ze delen met familie en vrienden. Er is genoeg te beleven voor jong en oud in dit bijzondere museum in de wereld van televisie, radio en muziek

voor actuele prijzen zie de website

Adres

Media Parkboulevard 1217 WE Hilversum (Noord-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Gesloten op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag (m.u.v. het Top 2000 Café)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

8 beoordelingen

Leuk!

Erg origineel, creatief, informatief en vooral interactief museum!

super dagje uit

een aanrader voor jong en oud. Voor iedereen is er wat te doen. op drukke dagen zal alleen je geduld behoorlijk op de proef worden gestelt.

erg interessant om te hebben gezien

op een leuke en speelse manier leer je kennis maken met de wereld van televisie

Interactief

Met 2 kinderen van 9 en 13 geweest en een zeer vermakelijke dag gehad. Papa en mama veel nostalgische momenten beleefd, kinderen lol met de vele dingen die je zelf kunt doen. Nieuwslezen, plaatjes draaien, vj spelen en vele dingen meer. Alles wat je doet kan worden vastgelegd en thuis worden teruggekeken.

Super leuk!

We hebben enorm genoten. Voor alle leeftijden is er wat te doen. Personeel in het restaurant was ronduit onbeschoft! Jammer, maar het heeft onze dag niet verpest.

Leuk en interessant uitje

Leuk interactief museum. Genoten van het terugzien van oude kinderseries. Nadeel is wel dat er bij grote drukte minder te beleven valt. Dus je kunt beter een keer doordeweeks erheen gaan.

Moderne nostalgie

Trek er ruim de tijd voor uit. Heerlijk in oude fragmenten neuzen, quizzen spelen en aan de koffie.

Leuke trip door de geschiedenis van Radio en Tv

Erg leuk om al die oude tv en radio herinneringen op te halen. Minder geschikt voor de aller jongsten onder ons. Op een drukke dag wordt je geduld wel erg op de proef gesteld