2 beoordelingen

Goed voor een dagje uit, inspirerend, educatief, en nog gratis ook. Verrassende tuin- en woondecoraties in De Beeldentuin temidden van de serene rust van de Veluwe, 3000 m2 groot. Binnen heb je het nostalgische Showroomdorp, ook goed om ideeën op te doen. Woondecoraties van onder andere Riverdale, Riviera Maison, Countryfield, Braxton, PTMD en Villa Collection. Je moet een keer gezien hebben wat er kan, en daarna is het net of het je eigen idee is... Met royale kinderspeelplek.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Oude Barnevelderweg 3886 PT Garderen (Gelderland)

Openingstijden

ma-za - 10:00-17:30
vrijdag - 10:00-21:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Gezellige tuinen met regelmatig leuke evenementen

Leuke en gezellige sfeer waar je jezelf goed kan vermaken. Er zijn verschillende gezellige evenementen die daar worden georganiseerd. In de zomer zandsculpturen en in de winter in december. Je kunt er ook high tea nemen in het restaurant die door verstandelijke beperkte mensen wordt gerund. En dat is helemaal super. Zeker een aanrader met kinderen of groep vriendinnen of ouders hier heen te gaan.

Leuk

Wel leuk om eens doorheen te lopen, maar het is niet middagvullend. In de zomer wel leuk te combineren met de zandsculpturen!