1 beoordelingen


Je legt zelf een route af tussen de bomen. Klimbos Veluwe biedt 8 routes en ca. 120 verschillende overgangen, die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Een bezoek aan Klimbos Veluwe duurt maximaal drie en een half uur en na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje.


Voor de junior bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt van de andere routes. Dit Junior klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 25 overspanningen. Spektakel op 3 tot 5 meter hoogte. Jonger dan 7 jaar of red je de 1.40 meter nog niet. Dan hebben we een speciaal peuter parcours. Dit is een mini klimbos op een halve meter hoog, met meer dan 10 verschillende bruggen.

De groene "Discovery" route in klimbos Veluwe begint op ca. 3 meter boven de grond en wie durft kan doorgaan tot maar liefst 17 meter hoogte op de zwarte route "No Limit". De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Is zwart te uitdagend of zwaar? Een gemakkelijker route mag je natuurlijk nogmaals klimmen.

Veiligheid heeft voor het Klimbos Veluwe de hoogste prioriteit. Het klimpark en onze procedures zijn TüV gecertificeerd volgens de Europeese normering voor Klimbossen. Voor de start nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten en instructie van een ervaren medewerker. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles begrepen hebt om daarna zelf de boom in te klimmen. Wij wensen je alvast veel plezier in ons klimbos.

Max 3 uur: tot 16 jaar 16,50
vanaf 16 jaar € 19,50
Junior Klimbos 13,50
Extra uur € 6,00, kind € 3,00

Adres

J.C. Wilslaan 7313 HK Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

Zie kalender online (zeer gevarieerd)

Wij vragen om een legitimatiebewijs als borg voor de klimgordels.
Vergeet deze niet mee te nemen!

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Heel leuk klimbos

Geweldig klimbos met uitdagingen voor jong en oud, van stijf tot soepel en van laag tot hoog. Als je eenmaal een klimharnas aan durft, dan beleef je er een geweldige tijd.