Koop een ticket voor de tentoonstelling Nederlandse Portretprijs op Paleis Soestdijk van €13,50 voor €11,00

0 beoordelingen

Tijdens uw bezoek leert u Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het gebouw is authentiek en bijna zeventig jaar intensief bewoond. Dit maakt het tot een kwetsbaar onderdeel van ons cultureel erfgoed.

Ontdek de diversiteit van de hedendaagse portretkunst op Paleis Soestdijk
De tentoonstelling van de eerste editie van De Nederlandse Portretprijs vindt dit jaar plaats in één van de bekendste gebouwen van Nederland, Paleis Soestdijk. Het paleis vormt hiermee het decor voor 50 geselecteerde werken uit een competitie tussen schilders, kunstenaars en beeldhouwers wonend en/of werkend in Nederland. De werken zijn van 21 april tot en met 15 juli 2017 te zien in het paleis.

De stichting De Nederlandse Portretprijs (DNP) eert hiermee de moderne portretkunst en refereert naar de fameuze historie van de Nederlandse portretschilderkunst. Iets waar Nederland wereldwijd beroemd om is. Denk maar een aan de wereldberoemde portretten van Rembrandt, Vermeer, Frans Hals en andere kunstenaars uit de Gouden Eeuw.
De tentoonstelling laat de diversiteit zien van de hedendaagse portretkunst waarbij je een goed beeld krijgt van de intenties van de kunstenaar en geportretteerde.

Leden
volwassenen van € 13,50 voor€ 11,00
kinderen (4 t/m 11 jr) van €10,00 voor€ 7,50
incl. toegang tot paleis en Engelse landschapspark
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Paleis Soestdijk. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Paleis Soestdijk. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek tussen 21 april en 15 juli 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 15 juli 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek tussen 21 april en 15 juli 2017.

Adres

Amsterdamsestraatweg 3744 AA Baarn (Utrecht)

Openingstijden

Paleis Soestdijk is niet alle dagen van de week geopend. Kijk voor de data en de actuele openingstijden op de website.

gesloten: 24, 25 en 31 december 2015 en 01 januari 2016.
Openingstijden 18 december t/m 3 januari:
10.30 uur: Park en Oranjerie geopend
11.00 uur: Paleis geopend
16.00 uur: Laatste toegang tot Paleis Soestdijk
17.00 uur: Paleis en Oranjerie gaan sluiten
17.30 uur: Park gaat sluiten

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen