8 beoordelingen

Maar sind 2017 ook een grote Taxidermy Room `De Groene Kamer`waar vele opgezette dieren te zien en te koop zijn.

De Uilenshow
Bij goed weer vliegen de uilen tussen 1 maart en 31 oktober elke woensdagmiddag tussen 15:00 tot 16:00 uur. Tijdens de Uilenshow gaat de Ridderwinkel-Taxidermy Room even dicht. Na 16:00 uur is de Ridderwinkel en Taxidermy Room weer geopend.

Laat u verrassen door Uilen en Ridders op Erve `t Stroink!!

Bezoek ook eens één van onze 5 Middeleeuwse evenementen, die wij houden op het erf, en niet te vergeten de Unieke Kerstmarkt Dragonheart in december!

Uilenshow op woensdagmiddag - € 3.00 p.p.

Adres

Stroinksweg 7542 PJ Enschede (Overijssel)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

8 beoordelingen

Een heel gezellig uitje

Bijzondere middag gehad in een echte ridderwinkel met daarna een prachtige uilen show waarbij je ook zelf mee mag doen. Echte aanrader voor jong en oud.

Leuk uitje, leuk en leerzaam, prettige sfeer

Elk jaar ga ik weer naar de kerstmarkt. Voordat je het terrein oploopt word je verwelkomt door de geur van vuurkorven. Veel stukjes worden er opgevoerd door mensen in middeleeuwse kledij. zowel mensen als vogels. Je word er als publiek bij betrokken en staat niet alleen te kijken. Heerlijke kraampjes met snuiterijen en lekkernijen. De ridderwinkel is ook erg leuk om in te kijken. Even een compliment naar het personeel/eigenaar. Ze gaan zo respectvol om met de dieren. De passie straalt er van af en ze zijn bijzonder goed voor hun beesten!

Een geweldig uitje voor iedereen!

Laat je betoveren door de prachtige uilen en de mooie ridderwinkel vol spullen die je betoveren. Iedere woensdagmiddag tussen 15:00 - 16:00 kan je genieten van een uilen vlieg demo, met de kans dat je ook een van de schitterende uilen op je arm mag laten landen. De eigenaar verteld vol passie over hun werk en hoe alles tot stand is gekomen. Ik kom er vaker en het verveelt nooit! Het beste uitje in Twente!

Geweldig!

Altijd super gezellig. Hebben veel uilen en de show is altijd geweldig om te zien! Wordt ook veel verteld! Mooie ridderwinkel. Echt een aanrader voor iedereen!

Leuk & leerzaam

Leuke show waar je bij betrokken bent en niet alleen maar aan de zijlijn zit toe te kijken. Veel, leerzame, uitleg over de uilen.

Altijd iets te doen en te zien

Liggend in een mooi stuk bos. Een ridderwinkel. 25 uilen. En ook nog eens vriendelijke mensen. Er is eigenlijk voor iedereen wel iets te zien of te doen, zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Vooral als je er nog nooit eerder geweest bent!

Hoe ga je om met dieren

Het is altijd schitteren hoe ze met de uilen omgaan en de schitterende winkel met zwaarden en harnnassen

Geweldig,elke keer weer!

Geweldige sfeer en gezelligheid. En vreselijk mooie spullen. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er altijd meer te vinden is dan wat mijn portemonnee aan kan!