2 beoordelingen

Kinderparadijs Malkenschoten is een echt familiepark. Op de speelboerderij kun je gezellig spelen met de dieren. Hoe leven de dieren op de boerderij en wat vinden ze leuk? Binky, de mascotte van Kinderparadijs Malkenschoten, laat alles zien.

In onze speeltuinen kun je al je energie kwijt door te klimmen over het klimparcours, racen op de skelterbaan, schommelen, glijden, hutten bouwen en waterfietsen op onze reuzenvijver. Ben je moe van al het klimmen en spelen? Dan kun je even uitrusten in de BinkyBus die over het hele park rondrijdt.

Kijk op de website voor actuele toegangsprijzen.

Adres

Dubbelbeek 7333 NJ Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

Hoogseizoen 1 april t/m 31 oktober
Laagseizoen 1 november t/m 31 maart

Gesloten op 1e en 2e Kerstdag, Oudejaarsmiddag en Nieuwjaarsdag

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Eenvoudig, kleinschalig en leuk voor een dagje uit.

We zijn er vorig jaar geweest en helaas met niet echt prettig weer even later op de dag, waardoor de sfeer natuurlijk anders is dan op een echt zomerse dag. Het is een leuk parkje met veel dieren, een treintje die een rondje park maakt, speeltuintjes, een bospad met allerlei natuurspeeldingen, zoals een kabelbaan, en nog fietsbootjes op een meer waar heel veel karpers in zwemmen. De dieren kunnen gevoerd worden door middel van automaten waar je geld in moet gooien. Vooral de geitjes hebben het gelijk door, de slimmeriken. Om de prijs hoef je het niet te laten, die is heel prima voor wat er aangeboden wordt!

Voor ieder wat wils

Veel te zien en te doen voor alle kinderen. Niet duur en goede sfeer..