2 beoordelingen

Op ontdekkingstocht met Binky
Bij de leukste kinderboerderij van Nederland maak je kennis met heel veel leuke en bijzondere dieren. Sommige mag je zelfs aaien en voeren. Onze dierverzorgers leggen je alles uit, zodat je thuis precies kunt vertellen hoe een boerderij werkt. Binky wijst je de weg over de boerderij; zo mis je niets!

 

Binky houdt net als jij van klimmen en klauteren. Daarom heeft Binky heel veel speeltoestellen en attracties om op te spelen. Met de Binkytram kun je het hele park verkennen, op de vijver kun je waterfietsen en durf jij boven het water op Binky’s klimparcours? Er is een nieuw verkeersplein, een nieuwe spetterplek en een vernieuwde midgetgolf baan. Natuurlijk kun je spelen in de zandbak en zijn er schommels en andere speeltoestellen.

 

Na al dat spelen kun je uitgebreid wat eten, drinken of snoepen op ons nieuwe horeca terras. Al met al dus veel nieuwe dingen bij Kinderparadijs Malkenschoten en een fantastisch dagje uit met het hele gezin!

2 t/m 64 jaar -
jan, feb, mrt, nov & dec - €3,90
apr, mei, jun & okt - €6,90
jul & aug - €7,50

65+ -
jan, feb, mrt, nov, dec - €2,90
apr, mei, jun & okt - €5,90
jul & aug - €6,50

Let op: de kassa gaat altijd een half uur voor sluiting dicht.

Adres

Dubbelbeek 7333 NJ Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

Gehele jaar geopend, behalve op 1e en 2e Kerstdag, Oudejaarsmiddag en Nieuwjaarsdag.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Eenvoudig, kleinschalig en leuk voor een dagje uit.

We zijn er vorig jaar geweest en helaas met niet echt prettig weer even later op de dag, waardoor de sfeer natuurlijk anders is dan op een echt zomerse dag. Het is een leuk parkje met veel dieren, een treintje die een rondje park maakt, speeltuintjes, een bospad met allerlei natuurspeeldingen, zoals een kabelbaan, en nog fietsbootjes op een meer waar heel veel karpers in zwemmen. De dieren kunnen gevoerd worden door middel van automaten waar je geld in moet gooien. Vooral de geitjes hebben het gelijk door, de slimmeriken. Om de prijs hoef je het niet te laten, die is heel prima voor wat er aangeboden wordt!

Voor ieder wat wils

Veel te zien en te doen voor alle kinderen. Niet duur en goede sfeer..