Koop een ticket voor CORPUS van €18,25 voor €16,75

10 beoordelingen

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in de Medische Infotheek. CORPUS is educatie, veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven!

Leden
volwassenen van €18,25 voor€ 16,75
kinderen (6 t/m 14 jr) van €15,75 voor€ 14,25
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

CORPUS werkt met starttijden. U beleeft de 'reis door de mens' in groepen van maximaal 16 personen. Gemiddeld om de 7 à 8 minuten vertrekt er 1 groep bezoekers. Met de code op uw e-ticket, die u bestelt via de ANWB, kunt u op de reserveringspagina van www.corpusexperience.nl onder ‘ANWB Entreebewijs’ een reservering maken voor een specifieke dag en tijdstip. Let op: plaats geruime tijd voor uw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is). Zonder reservering kan de beschikbaarheid van plaatsen niet gegarandeerd worden en/of een wachttijd niet uitgesloten worden.

Voorwaarden

Op reeds gekochte e-tickets of gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. E-tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen of anderszins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs van CORPUS. De e-tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan CORPUS tot en met 31 december 2016.

Geldigheid

De e-tickets met korting kunnen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00. De e-tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan CORPUS tot en met 31 december 2016.

Adres

Willem Einthovenstraat 2342BH Oegstgeest (Zuid-Holland)

Openingstijden

Di - Zo 9:00-19:00

In schoolvakanties ook op maandag geopend 9:00-19:00
1e reis vertrekt om 09:30, laatste om 17:00

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Leuk en Leerzaam dagje uit

Mooie reis door je lichaam. Absoluut niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Mooie manier voor kinderen om zo door je lichaam te reizen en te ontdekken, ook volwassenen leren er nog dingen van. Zeker een aanrader om na een jaar nog eens met kinderen te gaan. Enorm veel informatie op een mooie manier gebracht. Mooie locatie en goed parkeren. Fijn dat je niet hoeft te wachten maar een 'afspraak' maakt om te starten met de rondleiding. Vriendelijk personeel en alles netjes schoon.

echt vet

no message

Leerzaam

Leuk en leerzaam voor kind en volwassene

Geweldig

Leuk uitje dat je echt een keer gemaakt moet hebben. Grappige details zoals de geur in de neus en het springkussen in de tong.

Leuk en leerzaam uitje

no message

gaan we heen

lijkt me leuk

Leuk en leerzaam

Hier wordt leren leuk!

heel bijzonder

heel mooi nagemaakt allemaal. leuke rondreis door het lichaam met details als een springkussen op de tong. goed bedacht en prachtig uitgewerkt.

Mooi gebouw

Erg interessant. Mooie reis door het lichaam

Erg leuk voor kinderen van 9

no message