Bestel je ticket voor CORPUS met € 1,50 korting

10 beoordelingen

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in de Medische Infotheek. CORPUS is educatie, veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven!


Let op: Je dient vooraf aan uw bezoek een reservering te plaatsen bij CORPUS via www.corpusexperience.nl. Plaats geruime tijd voor jouw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is).

Leden
volwassenen van €18,25 voor€ 16,75
kinderen (6 t/m 14 jr) van €15,75 voor € 14,25
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot CORPUS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar CORPUS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Willem Einthovenstraat 2342BH Oegstgeest (Zuid-Holland)

Openingstijden

dinsdag tot en met zondag:
9:30- 17:00uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Inspirerend en educatieve reis door de mens

Corpus is een echte aanrader voor gezinnen met schoolgaande jeugd, basisonderwijs (bovenbouw) en middelbaar onderwijs (onderbouw). Mooi opgezet en strak georganiseerd, waardoor het allemaal gesmeerd loopt. Hierdoor krijg je in het tweede deel, waar je wel vrij rondloopt volop ruimte voor het persoonlijke interactieve deel.

leuk en educatief

met het hele gezin(vader,moeder,zoon 9 jaar en dochter 7 jaar) geweest. onze zoon was al eens geweest en wilde do;graag nog een keer,onze dochter was er voor de eerste keer en gaf als eerste reactie:ik wist niet dat dit zoooooo leuk was!!!!! al met al dus een zeer geslaagde dag

bijzonder geslaagd uitje

Corpus stond al langere tijd op ons todolijstje. Alles is prachtig gemaakt, ook duidelijk voor onze jongste. Het heeft ons er zeer bij bepaald hoe wonderlijk wij mensen in elkaar zitten!

Unieke beleving in het menselijk lichaam.

Wat een unieke en leerzame ambiance in Corpus! Op een aantrekkelijke wijze wordt uitgelegd hoe het menselijk lichaam functioneert. De afwisseling en mooie weergave zorgt ervoor dat het blijft boeien!

Fantastische reis door de innerlijke mens

Samen met kleindochter van 10 jaar een bezoek gebracht aan Corpus. Een perfect georganiseerde rondleiding met duidelijke en begrijpelijke uitleg. Fascinerend om alle processen van het menselijk lichaam van een andere kant te zien.

Een leuk uitje

Voor het eerst een bezoek gebracht aan Corpus. Een heel bijzondere ervaring. Wel merkten we dat het speciaal gericht is op de jeugd, wat ik als leerkracht natuurlijk fantastisch vindt. Een echte aanrader voor ouders met schoolgaande kinderen.

Leerzame middag

Onze kinderen vonden de reis door de mens een groot avontuur! De wijze waarop de informatie wordt gebracht is heel boeiend, soms was het taalgebruik (medische termen) nog wat ingewikkeld voor de 8jarige maar later is hij 'bijgepraat'. Rode bloedlichaampje was ook erg leuk, echt een aanrader!

Iter Corpus

Ha, Een bezoek is echt een aanrader! De tocht naar microfonische begeleiding naar boven en de zelfstandige tocht omlaag, buiten gewoon interessant. De vormgeving van het museum is prachtig! Leuke details. Je kennis wordt weer opgefrist! Super.

Hele leuke middag

Interessante weetjes voor nieuwsgierige meiden, artsen in de dop :-)

leuke middag!

voor deze 9 jarige een hele ontdekkingsreis. Op een marge-vrijdag lekker rustig.