Koop een ticket voor CORPUS van €18,25 voor €13,25

10 beoordelingen

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in de Medische Infotheek. CORPUS is educatie, veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven!


Let op: U dient vooraf aan uw bezoek een reservering te plaatsen bij CORPUS via www.corpusexperience.nl. Plaats geruime tijd voor uw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is).Leden
volwassenen van €18,25 voor€ 13,25
kinderen (6 t/m 14 jr) van €15,75 voor € 10,75
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot CORPUS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar CORPUS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 maart 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Let op: U dient vooraf aan uw bezoek een reservering te plaatsen bij CORPUS via www.corpusexperience.nl. Plaats geruime tijd voor uw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is).

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 5 maart 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 maart 2017.

Adres

Willem Einthovenstraat 2342BH Oegstgeest (Zuid-Holland)

Openingstijden

Di - Zo 9:00-19:00

In schoolvakanties ook op maandag geopend 9:00-19:00
1e reis vertrekt om 09:30, laatste om 17:00

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Leuk voor een keer

Bestaat uit twee delen. Eerst doe je de rondleiding en daarna is het interactief met testjes e.d. Eerste deel is erg mooi maar gaat heel snel waardoor de informatie niet de tijd heeft om te 'landen'. Ook houden volwassenen geen rekening met kinderen en gaan gewoon lekker vooraan staan. Het tweede deel is erg leuk doordat je dan samen dingen doet en deze informatie beklijft beter. Het is fijn dat je in tijdsloten zit, maar boek wel tijdig want de tijdens tussen 10 en 15 zitten erg snel vol. Voordeel van de sloten is dat je in het tweede deel lekker de ruimte hebt om de testjes etc te doen. Koop echter NIET de zogenaamde speurtocht, tenzij je echt op zoek wil naar die info (terwijl er voor kinderen ook zoveel ander leuks te zien en te doen is) en 10% korting wilt in de shop (alleen als je hem helemaal gemaakt hebt). Houdt die €1,50 extra anders lekker in je zak!

Interessant, en leerzaam

Mooi om mee te maken, voor jong en oud! Voor kids vanaf 7 jaar.

Leuk en Leerzaam dagje uit

Mooie reis door je lichaam. Absoluut niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Mooie manier voor kinderen om zo door je lichaam te reizen en te ontdekken, ook volwassenen leren er nog dingen van. Zeker een aanrader om na een jaar nog eens met kinderen te gaan. Enorm veel informatie op een mooie manier gebracht. Mooie locatie en goed parkeren. Fijn dat je niet hoeft te wachten maar een 'afspraak' maakt om te starten met de rondleiding. Vriendelijk personeel en alles netjes schoon.

echt vet

no message

Leerzaam

Leuk en leerzaam voor kind en volwassene

Geweldig

Leuk uitje dat je echt een keer gemaakt moet hebben. Grappige details zoals de geur in de neus en het springkussen in de tong.

Leuk en leerzaam uitje

no message

gaan we heen

lijkt me leuk

Leuk en leerzaam

Hier wordt leren leuk!

heel bijzonder

heel mooi nagemaakt allemaal. leuke rondreis door het lichaam met details als een springkussen op de tong. goed bedacht en prachtig uitgewerkt.