Koop een ticket voor de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij van €15,00 voor €12,00

4 beoordelingen

De Veluwsche Stoomtreinmaatschappij biedt deze zomer 2 verschillende arrangementen aan. Kijk hier wanneer het arrangement van uw voorkeur wordt uitgevoerd. Alleen voor de groene dienstregeling zijn tickets met ANWB ledenvoordeel beschikbaar.

Groene dienstregeling: Museumstoomdepot
In dit arrangement voert de reis met de stoomtrein u over de meer dan 100 jaar oude Koningslijn (Apeldoorn - Eerbeek). Op de terugreis kunt u drie kwartier gratis een bezoek brengen aan het Museumstoomdepot.
Het station Beekbergen vormt het hart van dit levende spoorwegmuseum met een zeer omvangrijke collectie materieel. Maar ook de grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met authentiek stationskantoor, een grote draaischijf, een rijdende kolenkraan, armseinen en nog veel meer. Waan u voor even terug in de tijd.
Deze reis is te beginnen op NS Station Apeldoorn of in Beekbergen.
De volledige dienstregeling vindt u hier.

Blauwe dienstregeling: Veluwe IJssel boemel

In de zomer van 2017 kunt u geregeld een rit per stoomtrein combineren met een tocht over de IJssel. Vanaf Zutphen vaart u met een luxe salonboot over de kronkelende IJssel naar Dieren. Na een korte wandeling in Dieren stapt u over van water op spoor. U bekijkt de Veluwe vanuit de stoomtrein van de VSM. Vanaf Apeldoorn kunt u weer uw eigen weg vervolgen.
Opstappen Zutphen om 10:00, aankomst Apeldoorn om 13:00. De volledige dienstregeling vindt u hier.


Leden
stoomtrein en Museumstoomdepot: volw. van €15,00 voor€ 12,-
stoomtrein en Museumstoomdepot: 4-11 van €7,50 voor€ 6,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 22 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 20 oktober 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 22 oktober 2017.

Adres

Dorpstraat 7361 AZ Beekbergen (Gelderland)

Openingstijden

zie website voor openingstijden

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Korting?

Beste ANWB, Ik zie op de site van VSM dat dagkaarten 15 euro kosten, voor zowel de blauwe als de groene dienstregeling. In hoeverre menen jullie dan een korting aan te bieden?

Leuk nostalgisch tripje

In Beekbergen staan diverse stoomtreinen die we eerst bekeken hebben voordat we een ritje met de oude stoomlocomotief hebben gemaakt. Erg leuk om eens gedaan te hebben. Vooral met een treingek van 4 jaar. Vergeet niet naar de achterkant van de trein te lopen voor een mooi uitzicht over het zojuist bereden spoor!

Aanrader!

Als je in de buurt van Beekbergen bent is dit een aanrader. Een rondje stoomtrein- boot -trein is ook erg leuk. Met 3 jongens 6-8-10

vet

no message