Koop een ticket voor de Hortus Botanicus Leiden van €7,50 voor €5,00

3 beoordelingen

Gesticht in 1590 treft u hier de eerste tulpen aan, de oudste goudenregen, en een tulpenboom die nog is geplant door Herman Boerhaave in de 18de eeuw.

Niet alleen is de tuin een favoriete plek voor de liefhebber van geschiedenis, ook voor het ontlopen van de drukte van de stad is de Hortus een graag geziene plaats.

Midden in de binnenstad van Leiden is de tuin een oase van rust waar ruimte is voor een wandeling, een lekkere kop thee in het Hortus Grand Café, of natuurlijk een rondgang door het tropische kassen complex.

In de Hortus is in elk seizoen wel iets te zien. In het voorjaar kunt u genieten van de duizenden bijzondere bollen die u niet zo snel zult aantreffen in een ‘gewone’ tuin. In de winter bloeien altijd ten minste zestig orchideeën in de speciale kassen.

Voor kinderen zijn de vreemde vleesetende planten altijd een trekker. Bekerplanten uit Azië of vreemde venus vliegenvallen die dichtklappen als ze een vlieg vangen.

Leden
volwassenen van €7,50 voor€ 5,00
kinderen (4 t/m 12 jr) € 3,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Hortus Botanicus. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Hortus Botanicus. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 15 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 15 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 15 januari 2018.

Adres

Rapenburg 2311GJ Leiden (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Voorjaarsgewassen in de Hortus

Het was een mooie middag, stonden nog niet veel voorjaarsgewassen in bloei, was nog vroeg in het seizoen. Volgende keer maar weer kijken.

Leuk voor bezoek Leiden

Altijd leuk om tijdens een bezoek aan Leiden een bezoekje te brengen. In combinatie net het museum voor Oudheden of Volkenkunde een leuk uitje!

Lekker wandelgebied

no message