Koop een ticket voor Museum Flehite van €10,00 voor €8,00

0 beoordelingen

Deze woonhuizen aan de Breestraat werden destijds gebouwd op de fundamenten van de oude stadsmuur. In 1890 werd Breestraat 78 een museum. In Museum Flehite komt de geschiedenis van Amersfoort vanaf de middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog tot leven.

Historische voorwerpen en kunstwerken belichten verschillende facetten van de stadsgeschiedenis. Ook zijn er altijd  tijdelijke exposities over kunst en geschiedenis.

Leden
vanaf 18 jaar van €10,00 voor€ 8,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Flehite. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Flehite. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 23 april 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 23 april 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 23 april 2017.

Adres

Westsingel 3811 BC Amersfoort (Utrecht)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen