Koop een ticket voor DierenPark Amersfoort van €21,00 voor €19,00

10 beoordelingen

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit voor de hele familie? Dan ben je bij DierenPark Amersfoort aan het juiste adres in de meest speelse dierentuin van Nederland. Hier kun je via een touwbrug klimmen boven indrukwekkende beren, giraffen spotten vanaf je fietsboot en glijden langs hyena’s. In dit park ontmoet je de dieren op een wel heel bijzondere manier. Loop tussen de maraboes in SnavelRijk, ontmoet de kleine hyena-pup en ga op bezoek bij de olifantenfamilie.  In DierenPark Amersfoort klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren!

Echte dinofans moeten ook zeker een kijkje nemen in het DinoPark. In dit bos maak je een reis door de tijd en zijn er zeventig levensgrote dinosaurussen te zien. Pas wel op, want ze brullen… Ontmoet ook levende dino’s als de kleurrijke helmkasuaris en de reuzenschildpadden!

TIP: tijdens de schoolvakanties is er nog meer te ontdekken, want dan zijn er bijzondere evenementen die een leuke aanvulling zijn op je dagje uit tussen de dieren.  Zo kun je een hoop doen tijdens Poep & ZOO, kijk je achter de schermen met de dierenexpedities tijdens ZOO’n ZOOmer en in de herfstvakantie ga je mee in een legertruck door een bos vol dino’s met de DinoAdventures. Leuk om te weten dat je niet extra hoeft te betalen voor deze speciale programma’s.

Twijfel dus niet langer en bestel je ticket voor DierenPark Amersfoort! Veel plezier.

Leden
volwassenen van €21,00 voor€ 19,00
kinderen (3 t/m 12 jr) van €18,00 voor€ 16,00
senioren (65+) van €19,00 voor€ 17,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Dierenpark Amersfoort. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Dierenpark Amersfoort. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). Tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets kunnen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. Tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 31 december 2016.

Adres

Barchman Wuytierslaan 3819 AC Amersfoort (Utrecht)

Openingstijden

Van 31 maart t/m 27 oktober: 09.00 – 18.00 uur
De rest van het jaar: 10.00 – 17.00 uur

In de winterperiode geopend van 10.00 – 17.00 uur, tijdens de Warme Winteravonden tot 20.00 uur.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Superleuk park!

Heel leuk park, veel te zien. Verblijven zien er goed verzorgd uit en er is heel veel te doen voor kinderen. Vooral het Dinopark was heel gaaf!

Algemeen

Goed bereikbaar, veilig, grote diversiteit, voor ieders wat wils, voor mij en de kleinkinderen, een verademing.

Ton Ramak

het is een zeer goed verzorgde dierentuin, prachtige karpers en mooi bonsai's en dit op een relatief klein oppervlak ook vriendelijk personeel

Gezellige en avontuurlijk

Gezellige en avontuurlijke dierentuin. Met dinobos, nacht is heel leuk, kijk wel goed om je heen. En alle leuke, mooie dieren. Veel plezier

Leuke dag gehad

no message

Dagje ddierentuin

Leuk park, schoon en veel variatie voor de kinderen met dieren en spelen

echte aanrader!

erg leuke en mooie dierentuin. door het vele glas zijn de dieren heel goed en vaak van heel dichtbij te zien. vooral ook super voor kinderen.

geweldig

no message

Leuke en mooie dierentuin

Mooi aangelegde dierentuin in een bosrijke omgeving. Genoeg dieren te zien en zeer kindvriendelijkheid.

Leuke dierentuin!

no message