Koop een ticket voor DierenPark Amersfoort van €21,00 voor €19,00

10 beoordelingen

DierenPark Amersfoort is het uitje voor de hele familie! Klim boven beren, spot giraffen vanaf je fietsboot en kom glijden langs hyena’s. In dit park ontmoet je de dieren op een unieke manier. Loop tussen gieren in SnavelRijk, ontmoet de luiaards en ga op bezoek bij de olifantenfamilie.In DierenPark Amersfoort klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren!
         
Koning der dieren
Deze zomer opent DierenPark Amersfoort een gloednieuw leeuwenverblijf. Het onderkomen van de leeuwen bevindt zich in de Stad der Oudheid en zal dan ook geheel in thema worden gebouwd. Via de donkere kerkers sta je als echte gladiator oog in oog met de leeuwen. Wie net als deze katachtige zelf van luieren houdt, kan straks terecht op de tribune waar je de dieren prachtig kan zien!
 
Heb jij de kleine reus al ontmoet? 
25 maart is de kleine reus Yunha geboren! Tussen de vier poten van moeder Indra ontdekt zij veilig alles wat er rondom haar gebeurt. Alles is bere-interessant, maar ook heel spannend. Met veel olifanten-nauwkeurigheid wordt Yunha meegenomen over de zandheuvels, langs het waterbassin en tussen de bomen door. Om uiteindelijk met een ontspannen opgekruld slurfje in slaap te vallen. Kom jij deze kleine olifant zoeken onder de buik van haar moeder?
Via onze Facebookpagina zag je de eerste stapjes buiten.

Leden
volwassenen van €21,00 voor€ 19,00
kinderen (3 t/m 12 jr) van €18,00 voor€ 16,00
senioren (65+) van €19,00 voor€ 17,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Dierenpark Amersfoort. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Dierenpark Amersfoort. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Barchman Wuytierslaan 3819 AC Amersfoort (Utrecht)

Openingstijden

Dagelijks geopend:
1 januari t/m 25 maart: 10.00 - 17.00 uur
26 maart t/m 29 oktober: 09.00 - 18.00 uur
30 oktober t/m 31 december: 10.00 - 17.00 uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Heerlijke dag uit!

Dierenpark Amersfoort is een mooie goed verzorgde tuin. Leuk voor jong en oud.

Uniek in ons land

De laatste tijd zijn wij naar verschillende dierenparken in Nederland geweest. Opvallend aan Dierenpark Amersfoort is, dat je de dieren niet alleen aan de voorkant, maar van verschillende kanten kunt bekijken: je kunt er langs gaan, door hun verblijf heen lopen, bijna neus-aan-neus staan, zien hoe ze eten, slapen, poepen, op elkaar en op mensen reageren... Dit is een unieke ervaring voor ons geweest!

Superleuk park!

Heel leuk park, veel te zien. Verblijven zien er goed verzorgd uit en er is heel veel te doen voor kinderen. Vooral het Dinopark was heel gaaf!

Algemeen

Goed bereikbaar, veilig, grote diversiteit, voor ieders wat wils, voor mij en de kleinkinderen, een verademing.

Ton Ramak

het is een zeer goed verzorgde dierentuin, prachtige karpers en mooi bonsai's en dit op een relatief klein oppervlak ook vriendelijk personeel

Gezellige en avontuurlijk

Gezellige en avontuurlijke dierentuin. Met dinobos, nacht is heel leuk, kijk wel goed om je heen. En alle leuke, mooie dieren. Veel plezier

Leuke dag gehad

no message

Dagje ddierentuin

Leuk park, schoon en veel variatie voor de kinderen met dieren en spelen

echte aanrader!

erg leuke en mooie dierentuin. door het vele glas zijn de dieren heel goed en vaak van heel dichtbij te zien. vooral ook super voor kinderen.

geweldig

no message