Koop een ticket voor Vogelpark Avifauna van €16,00 voor €12,50

5 beoordelingen

Ontdek ZOOveel in Avifauna
Avifauna staat voor een heerlijke dag tussen de dieren met superveel activiteiten, zoals lori’s voeren in de Lori Landing en de unieke vogeldemonstraties. Ook kun je kijken bij het voeren van de pinguins, pelikanen en halfapen!

Nieuw in 2016: Nuboso. Een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud met dwergaapjes en bijzondere vogels. Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de reusachtige speeltuin.

Leden
volwassenen van €16,00 voor€ 12,50
kinderen (3 t/m 12 jr) van €14,50 voor€ 11,00
65+ van €15,00 voor€ 11,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Avifauna. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Avifauna. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan Avifauna van 25 maart 2016 tot en met 31 oktober 2016.

Geldigheid

De tickets zijn via de ANWB te verkrijgen tot en met 30 oktober 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan Avifauna van 25 maart 2016 tot en met 31 oktober 2016. U hoeft van te voren niet aan te geven op welke van deze dagen u wilt gaan.

Adres

Hoorn 2404HG Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Openingstijden

Ook in de winter open, kijk voor actuele tijden op de site.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

5 beoordelingen

Leuk park ook voor kleine kinderen

Ook super leuk voor de allerkleinsten. Veel verschillende vogels, leuk opgezet qua routes. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Hele leuke dag gehad.

Vogelpark

Leuk om een dagje heen te gaan en de vele prachtige vogels te zien. Voor de kinderen een leuke grote speeltuin. Horeca matig, duur en je krijgt er weinig voor terug. Voor zo'n 3 euro krijg je een half bakje lauwe patat.

Erge leuke belevenis

Erg leuk park. Veel vogels te zien. In verschillende gedeelten loop je tussen de vogels (uilen, ooievaars, kraanvogels, pelikanen) en ben je zo dichtbij dat je ze zou kunnen aanraken. Een echte belevenis. Flinke speeltuin zodat de kids even kunnen uitrazen. Duidelijke wandelroutes zodat je niets mist. Zeker doen!

Leuke vogels

no message

avifauna

er zijn veel soorten vogels te zien, en er is een informatieve vogelshow wat maar een half uurtje duurt dus ook niet te lang voor de kleine kinderen. de speeltuin is groot en erg leuk. je kan voor twee euro een armbandje kopen zodat de kinderen ook in de elektrische speeltoestellen kunnen en dat is zeker de moeite waard. de horeca is ook goed en niet duur. het parkeren is gratis. ik denk dat het alleen minder leuk is als het slecht weer is, maar verder een leuk dagje uit voor jong en oud.