5 beoordelingen

Ontdek ZOOveel in Avifauna
Avifauna staat voor een heerlijke dag tussen de dieren met superveel activiteiten, zoals lori’s voeren in de Lori Landing en de unieke vogeldemonstraties. Ook kun je kijken bij het voeren van de pinguins, pelikanen en halfapen!

Nieuw in 2016: Nuboso. Een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud met dwergaapjes en bijzondere vogels. Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de reusachtige speeltuin.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Hoorn 2404HG Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Openingstijden

Ook in de winter open, kijk voor actuele tijden op de site.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

5 beoordelingen

Leuk park ook voor kleine kinderen

Ook super leuk voor de allerkleinsten. Veel verschillende vogels, leuk opgezet qua routes. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Hele leuke dag gehad.

Vogelpark

Leuk om een dagje heen te gaan en de vele prachtige vogels te zien. Voor de kinderen een leuke grote speeltuin. Horeca matig, duur en je krijgt er weinig voor terug. Voor zo'n 3 euro krijg je een half bakje lauwe patat.

Erge leuke belevenis

Erg leuk park. Veel vogels te zien. In verschillende gedeelten loop je tussen de vogels (uilen, ooievaars, kraanvogels, pelikanen) en ben je zo dichtbij dat je ze zou kunnen aanraken. Een echte belevenis. Flinke speeltuin zodat de kids even kunnen uitrazen. Duidelijke wandelroutes zodat je niets mist. Zeker doen!

Leuke vogels

no message

avifauna

er zijn veel soorten vogels te zien, en er is een informatieve vogelshow wat maar een half uurtje duurt dus ook niet te lang voor de kleine kinderen. de speeltuin is groot en erg leuk. je kan voor twee euro een armbandje kopen zodat de kinderen ook in de elektrische speeltoestellen kunnen en dat is zeker de moeite waard. de horeca is ook goed en niet duur. het parkeren is gratis. ik denk dat het alleen minder leuk is als het slecht weer is, maar verder een leuk dagje uit voor jong en oud.