Bestel tickets voor Avifauna van € 16,50 voor € 12,-

5 beoordelingen

Voer zelf de Australische honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk  de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. Ook de unieke vogeldemonstraties mag je niet missen. Je ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn.

Maar Avifauna biedt zooveel meer.  Zo zijn er niet alleen vogels, maar is er ook een halfapen verblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen! Op het eiland Nuboso zie je dwergaapjes en bijzondere vogels in een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud.  Of ontdek de rode panda’s in de Oosterse tuin! Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de reusachtige speeltuin….

Leden
vanaf 13 jr van € 16,50 voor€ 12,-
3 t/m 12 jr van € 15,- voor€ 10,50
65+ van € 15,50 voor€ 11,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Avifauna. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Avifauna. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017.

Adres

Hoorn 2404HG Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Openingstijden

9:00 - 18:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

5 beoordelingen

Leuk park ook voor kleine kinderen

Ook super leuk voor de allerkleinsten. Veel verschillende vogels, leuk opgezet qua routes. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Hele leuke dag gehad.

Vogelpark

Leuk om een dagje heen te gaan en de vele prachtige vogels te zien. Voor de kinderen een leuke grote speeltuin. Horeca matig, duur en je krijgt er weinig voor terug. Voor zo'n 3 euro krijg je een half bakje lauwe patat.

Erge leuke belevenis

Erg leuk park. Veel vogels te zien. In verschillende gedeelten loop je tussen de vogels (uilen, ooievaars, kraanvogels, pelikanen) en ben je zo dichtbij dat je ze zou kunnen aanraken. Een echte belevenis. Flinke speeltuin zodat de kids even kunnen uitrazen. Duidelijke wandelroutes zodat je niets mist. Zeker doen!

Leuke vogels

no message

avifauna

er zijn veel soorten vogels te zien, en er is een informatieve vogelshow wat maar een half uurtje duurt dus ook niet te lang voor de kleine kinderen. de speeltuin is groot en erg leuk. je kan voor twee euro een armbandje kopen zodat de kinderen ook in de elektrische speeltoestellen kunnen en dat is zeker de moeite waard. de horeca is ook goed en niet duur. het parkeren is gratis. ik denk dat het alleen minder leuk is als het slecht weer is, maar verder een leuk dagje uit voor jong en oud.