Bestel tickets voor Avifauna tot 50% korting + gratis bakje nectar t.w.v. € 1,00

10 beoordelingen

Voer zelf de Australische honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk  de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. Ook de unieke vogeldemonstraties mag je niet missen. Je ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn.

Maar Avifauna biedt zooveel meer. Zo zijn er niet alleen vogels, maar is er ook een halfapen verblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen! Op het eiland Nuboso zie je dwergaapjes en bijzondere vogels in een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud. Of ontdek de rode panda’s in de Oosterse tuin! Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de reusachtige speeltuin…

Niet ledenLeden
Blauw: Kinderen 3 t/m 12 jaar€ 15,00€ 10,50
Blauw: Volwassenen€ 16,50€ 12,00
Brons + Zilver: Kinderen 3 t/m 12 jaar ( gratis bakje nectar twv € 1,00)€ 15,00€ 10,50
Brons + Zilver: Volwassenen ( gratis bakje nectar twv € 1,00)€ 16,50€ 12,00
Brons + Zilver: 65+ ( gratis bakje nectar twv € 1,00)€ 15,50€ 11,00
Goud: Kinderen 3 t/m 12 jaar€ 15,00€ 9,00
Goud: Volwassenen€ 16,50€ 9,90
Goud: 65+€ 15,50€ 9,30
Platinum: Kinderen 3 t/m 12 jaar€ 15,00€ 7,50
Platinum: Volwassenen€ 16,50€ 8,25
Platinum: 65+€ 15,50€ 7,75
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Avifauna. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Avifauna. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Adres

Hoorn 2404HG Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Openingstijden

Dagelijks van 9.00 - 18.00 uur

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Superdag gehad!

Ik ging met mijn kleinzoons van 11 en 13 jaar een dagje naar Avifauna. Kaartjes zijn tenminste betaalbaar en parkeren is zelfs gratis. Wat hebben wij een leuke dag gehad! Het park is erg mooi aangelegd en zeer goed onderhouden. De kooien zijn schoon en allemaal voorzien van informatiebordjes met foto's. Ook lopen diverse vogels vrij rond. Het voeren van de lori's vonden mijn kleinzoons geweldig! Maar de hoogtepunten waren toch wel de beide vogelshows. Echt prachtig om te zien! Op de terugweg nog naar de speeltuin waar echt voor allerlei leeftijden genoeg te doen was. Ik kan iedereen dit park aanbevelen. Wij hebben ons geen moment verveeld. Een dikke 10!

blijft superleuk!

Een van de leukste en betaalbare parken van Nederland, zeker als je van vogels houdt

Fijne dag gehad

De drie kleinkinderen gingen uit hun dak bij het honing voeren aan de Australische rosella's. Ook de show's vonden zij reuze spannend. Uiteraard was de speeltuin ook geweldig voor kinderen onder de 11 jaar. Maar wijzelf vonden het ook een erge leuk, goedgeorganiseerd en betaalbaar park.

heel mooi park de vogelshow was geweldig

de vogelshow werd heel erg goed gepresenteerd

Absoluut de moeite waard

Het was super leuk. Van te voren van collega's, die jaren geleden waren geweest, gehoord dat er niet zo veel aan zou zijn maar dat was zeker niet zo. Prachtige vogelshow met onverwachte stunts. Hele leuke dag gehad.

Leuk park ook voor kleine kinderen

Ook super leuk voor de allerkleinsten. Veel verschillende vogels, leuk opgezet qua routes. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Hele leuke dag gehad.

Vogelpark

Leuk om een dagje heen te gaan en de vele prachtige vogels te zien. Voor de kinderen een leuke grote speeltuin. Horeca matig, duur en je krijgt er weinig voor terug. Voor zo'n 3 euro krijg je een half bakje lauwe patat.

Erge leuke belevenis

Erg leuk park. Veel vogels te zien. In verschillende gedeelten loop je tussen de vogels (uilen, ooievaars, kraanvogels, pelikanen) en ben je zo dichtbij dat je ze zou kunnen aanraken. Een echte belevenis. Flinke speeltuin zodat de kids even kunnen uitrazen. Duidelijke wandelroutes zodat je niets mist. Zeker doen!

Leuke vogels

no message

avifauna

er zijn veel soorten vogels te zien, en er is een informatieve vogelshow wat maar een half uurtje duurt dus ook niet te lang voor de kleine kinderen. de speeltuin is groot en erg leuk. je kan voor twee euro een armbandje kopen zodat de kinderen ook in de elektrische speeltoestellen kunnen en dat is zeker de moeite waard. de horeca is ook goed en niet duur. het parkeren is gratis. ik denk dat het alleen minder leuk is als het slecht weer is, maar verder een leuk dagje uit voor jong en oud.