Koop een ticket voor het Archeon met 20% korting

9 beoordelingen

Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. Stap ook eens in een echte boomstamkano en bekijk ook het leven van de eerste boeren. Kom héél dichtbij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage of bezoek de geurige kruidentuin en genieten even bij de Romeinse Tempel. Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos. In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachten van weleer. In het Archeologiehuis gaat u na het bekijken van de film zelf aan de slag als archeoloog en ontdekt u zelf bijzondere vondsten uit de provincie Zuid-Holland.

De dag wordt spectaculair afgesloten met een spannend gladiatorengevecht in de Arena.

Leden
vanaf 10 jr van € 19,90 voor€ 15,92
kinderen (4 t/m 9 jr) van €18,40 voor€ 14,72
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Archeon. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Archeon. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018 (m.u.v. 3 & 4 juni en 9 & 10 december).

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018 (m.u.v. 3 & 4 juni en 9 & 10 december).

Adres

Archeonlaan 2408 ZB Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

9 beoordelingen

Leuk en leerzaam familie-uitje

Archeon is een leuk en leerzaam familie-uitje voor het hele gezin. Geweldig en heel enthousiaste medewerkers, die de bezoekers van alle leeftijden op een aansprekende wijze mee terugnemen in de historie. Wij hebben hier een leuke dag beleefd.

Leuk en leerzaam uitje met de kinderen van 6 en 11.

Geen plat plezier, wel een tot de verbeelding sprekende parkvulling. Geweldig en heel enthousiast personeel, dat zich goed kan verplaatsen in de belevingswereld van kinderen.

Korting tot 1 maart een lachertje

Archeon is geweldig park maar de korting die ANWB leden wordt geboden is een aanfluiting omdat deze slechts geldt tot 1 maart a.s . Voor ons is een bezoek aan Archeon in de koude februarimaand geen aantrekkelijke optie.

Leuk

no message

leerzaam park

een geweldig park waar leren en spelen samen komen. een aanrader om heen te gaan met kinderen vanaf jaar of 6

Super

Heel erg leuk om door de tijd heen te wandelen. Een "tour" met een archeotolk is een echte aanrader. Veel interactie door het hele park heen. De gladiatorenshow is erg grappig, net als de roofvogelshow...

leuk

no message

Een reis door de geschiedenis

Zeer educatief park met in de zomer vaak demonstraties en aktiviteiten. Een aanrader voor jong een oud

Terug in de tijd....

Een beleef attractie voor het hele gezin. Een ware geschiedenisles.