Bestel uw entreebewijzen met tot € 2,- korting!

6 beoordelingen

Kasteel de Haar Utrecht presenteert van 7 september t/m 15 december 2016 de tentoonstelling ‘Interieur & Lifestyle op De Haar’. Voor het eerst in de geschiedenis toont De Haar de originele ontwerptekeningen van meesterarchitect Pierre Cuypers, afkomstig uit de collectie van Het Nieuwe Instituut.

De Main Hall van Kasteel De Haar wordt teruggebracht zoals het was omstreeks 1900. Uit het depot zijn enkele voorwerpen geselecteerd, die voor het eerst voor het publiek te zien zijn, zoals het huwelijkscontract van de baron en barones uit 1997. Verder zijn een leren broekje met verguldsel en een blauw met rood oosters vloerkleed te zien. Het vloerkleed komt exclusief voor deze tentoonstelling terug in de hal van het kasteel.

Kasteel de Haar
Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland en behoort tot de internationale top van historische buitenhuizen. Een bezoek aan Kasteel de Haar voert u terug naar de hoogtijdagen van het kasteel en haar bewoners en de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20ste eeuw leefde. De Haar toont de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten leefden met een schat aan kunst- en cultuurhistorie.

Leden
Entree vanaf 13 jaar van € 16,- voor€ 14,-
Entree kind 4 t/m 12 jaar van € 10,50 voor€ 9,-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Tentoonstelling Interieur & Lifestyle. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Tentoonstelling Interieur & Lifestyle. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 15 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 15 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 15 december 2016.

Adres

Kasteellaan 3455 RR Haarzuilens (Utrecht)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Sprookje

Leuk leerzaam en absoluut uniek!!!!

Mooiste van Nederland

Zeer mooi. Wat mij betreft 1 van de mooiste kastelen in Nederland (hoewel smaken natuurlijk altijd verschillen)

Geweldig

Zeer fraai en goede rondleiding, tuin en park zijn geweldig! Zeer leuk om eens rond te snuffellen.

Leuke rondleidingen en mooi kasteel

no message

mooi en rustig bezoek!!

ik was hier op een wat koude maar zonnige dag met mijn vriendin en hulphond. na het makkelijk vinden van het kasteel mocht ik ook nog met mn hulphond de rondleiding meedoen. ik heb het als een prachtige dag ervaren!! en heel gastvrij en vriendelijk.

Droomkasteel

no message