2 beoordelingen

In de tropische vlindertuin van Vlinders aan de Vliet vliegen zo'n 1500 verschillende soorten tropische vlinders rond. De 850 m2 grote overdekte tuin begon ooit als hobby van eigenaar Jan Kienjet en herbergt nu de meest exotische vlindersoorten. In de tuin leert jong en oud alles over de levenscyclus van de vlinder en maken de bezoekers ook kennis met tropische gewassen. Zeker voor kinderen is er veel te ontdekken over de natuur. De vlindertuin is daarom ook geschikt voor kinderfeestjes en familie-uitjes.

Volwassenen - €9,00
Kinderen (3-12 jaar) - €6,00

Adres

Veursestraatweg 2264EG Leidschendam (Zuid-Holland)

Openingstijden

di - za 10:00-17:00
zo 12:00-17:00

Geopend

Geopend van 19 februari tot 30 oktober.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Een echte jungle

Een leuke ochtend uit in de randstad, Lekker lopen over kleine paadjes en uitrusten in een hut, met een tropisch sfeertje. De kinderen vonden het helemaal leuk om naar alle beesten en vooral vlinders te kijken. Ze willen nu alweer terug naar het oerwoud.

Heerlijk tropisch met de kids!

We hebben het fantastisch gehad bij vlinders aan de vliet. sfeervolle jungle met vele verschillende vlinders. Leuke medewerkers en zeer klantvriendelijk. Heerlijk terras, we waande ons is de tropen. Ook de kinderen hebben zich goed vermaakt en ook nog veel over de vlinder geleerd! Volgend jaar gaan wij weer!