0 beoordelingen

Op de boerderij van Griftsteede vind je twee stallen met daaromheen dierenweides. Het is mogelijk om in de stallen en de weides dichtbij de dieren te komen. Je kunt geiten aaien, met een konijn op schoot zitten, eens zien hoe groot een varken eigenlijk is en het geluid van de cavia's horen. Je mag de dierenverzorger helpen met boerderijklussen. Heb je vragen over de dieren? Stel ze aan de dierverzorger of aan onze educatief medewerker.

Stadstuin Griftsteede
De stadstuin vind je achter het hoofdgebouw. In de tuin kun je leren tuinieren. Leerlingen komen er schooltuinieren. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen na schooltijd samen aan de slag in een Vrijetijdtuin. Een stuk tuin waarin ze zelf bepalen wat ze zaaien en planten. De Groenkapel is een ecologische stenen- en plantentuin binnen stadstuin Griftsteede. Trek je schoenen en sokken uit en volg het blote voetenpad over zand, kiezels, gras en modder dwars door de tuin!

Speeltuin
Naast de tuin en schuin tegenover de stallen ligt de speeltuin. Daar vind je verschillende speeltoestellen en een peuterbad. Bij de speeltuin hoort een speelhonk met binnenspeelgoed en knutselmaterialen.

Verjaardagskist € 20 (borg € 50)

Adres

Van Swindenstraat 3514 XR Utrecht (Utrecht)

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur

Maandag gesloten.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen