0 beoordelingen

Fun Beach Strand
Zonnen, zwemmen in het heerlijke water, spelen op het aquapark, ronddobberen in een kano, op een drijfmat of supplank, heerlijk loungen op ons panoramaterras. Geniet de hele zomer van zon, water en strand! Voor poedelen in het heldere zwemwater, een gezellig dagje strand met vrienden, zandkastelen bouwen met de kids en actief bezig zijn op het strand ben je bij Fun Beach op het juiste adres. En houdt je niet van het zand tussen je tenen? Op onze ligweides is voldoende ligplek in de zon en de schaduw.

Schoon & veilig
Fun Beach is alweer sinds 2011, als eerste strand in Limburg, onderscheiden met de Blauwe Vlag. Dit is een internationaal hoog aangeschreven eco-keurmerk voor stranden die aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Voor u als badgast betekent het vooral zwemmen in een prettige omgeving.

Wat is er te doen?
Het natuurbad beschikt over faciliteiten als voldoende parkeermogelijkheid, toiletten, douches en een grote ligweide. Naast zwemmen in het schone zwemwater zijn er tal van activiteiten waaronder een groot Aqua Park, trampolines en een beachvolleyveld in maar ook buiten het water. Verder zijn er onder andere kano’s, drijfmatten, zwembanden en aquaballen te huur.
Voor de jongste badgasten is er een ondiep gedeelte gemarkeerd door een drijflijn, wel zo veilig. Buiten de lijnen biedt de grote plas voldoende ruimte aan fanatieke zwemmers en actieve aquapark gebruikers.

Watersport Experience Center
Avontuurlijke watersporters kunnen bij Fun Beach hun hart ophalen met diverse spectaculaire activiteiten die je bloed gegarandeerd sneller doen stromen. Denk hierbij aan wakeboarden, flyboarden en…

De allernieuwste watersport gadget van Nederland - JETPACK
Vlieg boven het water uit met de Jetpack op je rug! De waterstroom wordt aangestuurd door de professionele instructeur op de waterscooter. Zelf mag je sturen en zo over het water heen en weer vliegen!
Fun Beach Event & Leisurepark Panheel biedt deze stoere watersport als eerste in Nederland aan.

Trek gekregen van alle inspanningen? Dan kun je terecht bij één van onze horecapunten voor o.a. (fris)drank, smoothies, friet, ijs en snacks. Zin om op het terras een uitgebreider hapje te eten? Dan heten we je van harte welkom bij Strandpaviljoen Wakers Lounge.
Kortom, de ideale besteding van een zomers dagje voor jong en oud!

vanaf 13jr € 5,00
kind 3 t/m 12jr € 4,00
Entree na 16.00 uur € 4,00

Adres

Velkenskamp 6097NN Heel (Limburg)

Openingstijden

voor exacte openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen