Koop een ticket voor het Spoorwegmuseum met tot 50% Trouw Ledenvoordeel

10 beoordelingen

Avontuur is dichterbij dan je denkt. In Het Spoorwegmuseum raas je door de tijd in treinen die jij helemaal mag ontdekken. En er zijn nog veel meer spannende avonturen. Zoals De Vuurproef, de prijswinnende 4D-simulator waarin je zelf een trein bestuurt.

Naast de reguliere tickets, kan je nu ook tickets bestellen voor het Thomas de Trein-weekend! Klik hier voor tickets voor het Thomas weekend!

Met een bezoek aan het Spoorwegmuseum reis je op een verrassende manier door 175 jaar geschiedenis. Er is van alles te doen, zowel binnen als buiten. Zo stap je in het echte rijtuig van de koninklijke familie. En maak je in een spannende rit kennis met de allereerste gigantische stoomlocomotieven, die noemden ze niet voor niets ’Stalen monsters’. Doordat je overal bij betrokken  wordt, ontdek je steeds nieuwe dingen. Wat een kolenmijn met een een trein te maken heeft bijvoorbeeld. En waarom de ’dodemansknop’ zo heet…

Het museum organiseert daarnaast het hele jaar door onvergetelijke evenementen voor jong en oud. Nieuwsgierig? Kom ook naar het stoerste museum van Nederland!

Leden
va 4 jr BLAUW van € 16,- voor€ 14,40
va 4 jr BRONS van € 16,- voor€ 12,80
va 4 jr ZILVER van € 16,- voor€ 11,20
va 4 jr GOUD van € 16,- voor€ 9,60
va 4 jr PLATINA van € 16,- voor€ 8,-
Thomas de Trein (25-28 mei) vanaf 4 jr van € 16,- voor€ 10,-
Thomas de Trein (25-28 mei) (1 t/m 3 jr) van € 4,50 voor€ 3,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Spoorwegmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Spoorwegmuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets voor het Thomas de Treinweekend zijn alleen geldig voor een bezoek van 25 t/m 28 mei 2017. De tickets met Trouw ledenvoordeel zijn geldig t/m 30 juni 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 mei 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017. De tickets voor Thomas de Trein zijn geldig voor een bezoek van 25 t/m 28 mei 2017.

Adres

Maliebaanstation 3581 XW Utrecht (Utrecht)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Topdag met mijn jongste dochter

Mooie middag en mijn dochter genoot ervan. Ik miste de treinkaping in de punt!!!!!!;

Viel enigszins tegen

Dat kwam door het geringe aanbod van modelspoorbanen. Ik kan me herinneren dat er enkele jaren geleden veel meer aanbod was. Het tentoongestelde opgestelde materieel van het spoorwegmuseum blijft een erg leuke attractie.

geweldig

Er is voor jong en oud een hele belevenis en goed te vertoeven

lekker een dag je weg

een heel leuke dag gehad ook ons kleindochter had het goed naar de zin leuke actracties en heerlijke hapjes het kon niet beter we gaan echt nog een keer terug maar jammer van de parkeerplaats die was vol dus we hebben een flink ein moeten lopen maar het was de moeite waard

Leuke dag gehad, maar....

Spoorwegmuseum was een aanrader voor zowel opa als onze vierjarige kleine man. Jammer dat de online tickets via ANWB lang op zich lieten wachten. Konden pas drie kwartier later op pad, aangezien toen pas de tickets werden aangeleverd. Gelukkig heeft dat onze dag niet geruïneerd.

Onze kleinzoons genoten en wij dus ook

Met onze kleinzoons een geweldige dag beleeft! Echt niets op aan te merken en alleen maar genoten!! De tijd vloog om! Een echte aanrader en wij komen zeker terug!! Van ons een vette 8plus!!!!

Dagje weg

Parkeerterrein is klein, dus kom op tijd! Binnen even onduidelijkheid waar we heen moesten lopen. Veel treinen gezien, jammer dat je er maar in zo weinig mag zitten. Jammer dat je niet achter het stuur mag in de trein om te ervaren hoe dat is. De attracties waren erg leuk! Leuk om de geschiedenis te zien en te horen over de treinen. Het theater stuk was redelijk. Winkeltje viel mee met de prijzen. Personeel is vriendelijk. Van 10 tot 14 uur geweest. Toen was het genoeg. Ook ivm de regen die dag.

Leuk museum

Wij waren in de kerstvakantie, we kwamen rond 11uur aan, het veelste kleine parkeerterrein toen vol, in de buurt parkeren is erg duur maar bij de uithof wel te betalen , extra reizen voor ons niet te doen met 2 kleinetjes helaas. Toen we eenmaal binnen waren een erg leuke dag gehad, lang niet alles kunnen zien door de drukte, de medewerkers zijn inderdaad super vriendelijk! We gaan graag nog een keer terug om de rest te bekijken onze oudste vind treinen te gek en super leuk dat je overal In en op kan!! Het ijsbaantje zag er ook gezellig uit, ook daar zijn we helaas niet aa toe gekomen!

Helaas veel te druk, geen parkeergelegenheid.

Wij hadden 2 kaarten maar bij aankomst was de parkeerplaats vol en werden we doorverwezen naar een stadion vanwaar we dan de bus moesten nemen. We zijn wat ouder en zijn niet gewend om te reizen met het openbaar vervoer, dus maar weer terug naar huis. Helaas waren de tickets geldig tot 31 december en hebben we er geen gebruik van kunnen maken.

Super uitje

Echt een super uitje De oudste was 68 en de jongste 2 en we hebben ons allemaal vermaakt