Koop een ANWB Ticket voor Het Spoorwegmuseum van €16,00 voor €12,80

10 beoordelingen

Avontuur is dichterbij dan je denkt. In Het Spoorwegmuseum raas je door de tijd in treinen die jij helemaal mag ontdekken. En er zijn nog veel meer spannende avonturen. Zoals De Vuurproef, de prijswinnende 4D-simulator waarin je zelf een trein bestuurt.

Met een bezoek aan het Spoorwegmuseum reis je op een verrassende manier door 175 jaar geschiedenis. Er is van alles te doen, zowel binnen als buiten. Zo stap je in het echte rijtuig van de koninklijke familie. En maak je in een spannende rit kennis met de allereerste gigantische stoomlocomotieven, die noemden ze niet voor niets ’Stalen monsters’. Doordat je overal bij betrokken wordt, ontdek je steeds nieuwe dingen. Wat een kolenmijn met een een trein te maken heeft bijvoorbeeld. En waarom de ’dodemansknop’ zo heet…

Het museum organiseert daarnaast het hele jaar door onvergetelijke evenementen voor jong en oud. Nieuwsgierig? Kom ook naar het stoerste museum van Nederland!

Leden
vanaf 4 jaar van €16,00 voor€ 12,80
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
LET OP het Spoorwegmuseum is gesloten van 5 t/m 13 december 2016!
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Spoorwegmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Spoorwegmuseum Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

De tickets zijn via de ANWB te verkrijgen tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan Het Spoorwegmuseum tot en met 31 december 2016 (incl. het Thomas Weekend). U hoeft van te voren niet aan te geven op welke van deze dagen u wilt gaan.

Geldigheid

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan Het Spoorwegmuseum tot en met 31 december 2016 (incl. het Thomas Weekend). Kinderen tot en met 3 jaar en museumkaarthouders hebben gratis toegang. Maximaal 4 tickets per bestelling. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Adres

Maliebaanstation 3581 XW Utrecht (Utrecht)

Openingstijden

di - zo 10:00 - 17:00

Van 8 t/m 16 december 2015 is het Spoorwegmuseum dicht voor publiek.

Gesloten op Nieuwjaarsdag en Koningsdag
Geopend op de maandagen tijdens officiële schoolvakanties.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Mooie treinen

Ik kwam in mijn eentje als 23-jarige vrouwelijke treinenliefhebber naar het museum, uiteraard met de speciale trein vanaf Utrecht CS. Dit is echt een aanrader, ik kwam aan op het station en daar stonden direct al een aantal mooie treinen op me te wachten. Een betere aankomst kon ik mij niet wensen. Daarna ging ik mijn kaartje halen, en ik was nogal onzeker, want wat moet zo'n jonge meid nou in haar eentje in een treinenmuseum?! Dit gevoel was direct over toen ik mijn kaartje haalde. De medewerkers waren erg vriendelijk. In het museum nog meer treinen kunnen bewonderen, heb me prima vermaakt. Alhoewel een ritje in een Mat'54 wel leuk was geweest ;) Helaas door tijdsgebrek niet alles kunnen bewonderen, dus een volgend bezoek aan het museum zal in de toekomst zeker nog plaatsvinden!

Veel meer dan treinen kijken!

Wat mij meteen bij binnenkomst opviel was de gastvrije houding van alle medewerkers. Je voelt je daardoor erg welkom en dat straalt het hele museum eigenlijk uit. Van de allereerste stoomtrein in NL via de Oriënt Express tot aan een schaalmodel van de Fyra; alles is te zien. De verhalen worden verteld in belevenissen, verrassend en leuk gedaan. Tip: kom met de speciale pendeltrein die naar het museum rijdt vanaf Utrecht CS!

Mijd bij feestdagen!

Vandaag met mijn twee zoons van 7 jaar naar het Spoorwegmuseum geweest. Toen we met de trein aankwamen, deinsden we achteruit van de drukte. Er was geen rustig plekje te bekennen. Struikelend over de buggy's, overprikkelde kinderen en honderden mensen, hebben we de eerste beste trein weer terug genomen. We konden niets bekijken, de rijen waren te vergelijken met de Efteling. Met een museumbezoek heeft het dan ook niets te maken. Op deze manier is er voor niemand wat aan.

leuk voor kinderen, weinig museumwaarde.

Zeker als je in bezit bent van een museumkaart, is dit een leuk uitje met (kleine) kinderen. Veel actieve attracties. Maar miste bij de treinen wel een beschrijving wanneer en waar ze gereden hebben en andere wetenswaardigheden.

super leuk

Heel leuk voor kinderen , je vermaakt je de heledag

Geweldig :-)

no message

Matig

no message

Geweldig museum!

no message

leuk

wij vonden het heel leuk máár het was leuker geweest als je ook met een echte trein reizen

.

toen ik 5 was vond ik het helemaal geweldig