2 beoordelingen

De Kinderboerderij in dit grote complex heeft een omvang van liefst 1 hectare. Daar zijn heel wat knuffeldieren te ontmoeten: zwanen (advies: die niet knuffelen), zwijnen, pony's, herten, schapen, geiten, kippen... Er is een volière met vogels, in de Keuterij treft u onder meer chinchilla's. De speeltuin bestaat al heel lang, veel ouders zijn hier zelf als kind op schoolreisje geweest. Overal staan panelen met informatie ('weetjes') over de dieren: educatief dus ook nog. Langs die borden volgt u de Beestentoer. De speeltoestellen zijn ouderwets, met o.a. familieschommels, klimrekken, wipwappen, draaimolens en een grote glijbaan. Bij het complex horen een pannekoekenhuis en een partyhoeve. En dat in het rustieke Lunteren.

Kinderboerderij/speeltuin € 2,50 pp

Adres

Engweg 6741 KC Lunteren (Gelderland)

Openingstijden

Nogal wisselend, raadpleeg de website, of belt u even

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Ook partycentrum

Het Uilenbos is ook heel geschikt om uw bruiloft of familiefeest te houden. Een ruime, gezellige zaal en vriendelijk personeel.

Speeltuin en kinderboerderij bij pannekoekenhuis in bos

Goede locatie, behulpzaam personeel, wat verouderde speeltoestellen, jammer van de wat grotere bijdrage voor de speeltuin, maar er is genoeg te doen en te zien, ook voor de allerkleinsten.