Koop je ticket voor de Botanische Tuinen van € 7,50 voor € 6,-

7 beoordelingen

Hier vind je onder andere de grootste Rotstuin van Europa en de Systeemtuin vol zomerbloeiers. In de Thematuin zijn uiteenlopende thema’s zoals medicinale planten en verfplanten uitgelicht. De aangrenzende Diertjestuin is aangelegd om het kleine diertjes als vlinders, hommels en bijen, maar ook kikkers en egels naar de zin te maken. In het Kassencomplex groeien de (sub)tropische planten waaronder vele orchideeën.

Na een bezoekje aan de tuin kunt u met een heerlijk kopje koffie en een broodje nagenieten op het terras en nog even rondsnuffelen in de winkel. De Tuinen organiseren regelmatig evenementen zoals het zomerse Tropisch Vlinderfestival. Voor kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd. Ieder jaar staat ook een nieuwe, uitdagende onderzoekstocht klaar, gemaakt door professor Billenklap, de wat verwarde professor in de Omniologie die al vele jaren bij de Tuinen werkzaam is.

Klik hier voor alle evenementen!

Leden
vanaf 13 jaar van € 7,50 voor€ 6,-
t/m 12 jaar gratis entree
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Botanische Tuinen Utrecht. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Botanische Tuinen Utrecht. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassa prijs van Botanische Tuinen Utrecht. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan Botanische Tuinen Utrecht t/m 30 november 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 30 november 2017. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan Botanische Tuinen Utrecht t/m 30 november 2017.

Adres

Budapestlaan 3584 HD Utrecht (Utrecht)

Openingstijden

van 1 maart tot 1 december, dagelijks (óók in het weekend en tijdens feestdagen) van 10.00 tot 16.30 uur.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

7 beoordelingen

Mooiste en meest informatieve tuin van Nederland

uitgebreide collectie Prachtig uitgevoerde en informatieve bebording voor jong en oud

Een juweeltje

Een oase van rust in de Uithof, tussen de hoge gebouwen van de Universiteit Utrecht en (snel)wegen rondom de stad.

Mooie tuinen

Het is er prachtig, gezellig rondlopen, juiste grootte.

onder een grijze Hollandse lucht

Prachtig nu die stinzenplanten! En binnen, in de kassen, exotische geuren en kleuren.

uitstekend en een leuk informatief programma. Prachtige tuin om in te vertoeven en met veel verschil

uitstekend

Ieder seizoen is het leuk

Leuk opgezet

Botanische tuin Utrecht

Wat een mooie bloemen hebben ze daar, ik heb mijn ogen uitgekeken. Ik heb heel veel mooie foto's kunnen maken. Echt een aanrader.