1 beoordelingen

UPDATE:

Het Museum wordt thans  ingrijpend verbouw en is dan tijdelijk gesloten voor bezoekers. Najaar 2017 opent het museum weer zijn deuren met een geheel nieuw concept.


Museum voor Communicatie heeft een schat aan oude en nieuwe communicatiemiddelen in huis en weet deze op een leuke manier te presenteren in de steeds wisselende tentoonstellingen. In de tentoonstelling briefgeheimen kun je ongegeneerd rondneuzen tussen de geheimen die anderen in het museum achterlieten.

 

Het Museum voor Communicatie heeft een lange geschiedenis. Ooit ontstaan als museum voor post en telefonie, is het inmiddels uitgegroeid tot dé plek in Den Haag waar je je zintuigen op scherp zet. In het museum zijn er voor jong en oud altijd verschillende tentoonstellingen. In de weekenden en schoolvakanties kun je gratis demonstraties van indrukwekkende apparaten en rondleidingen bijwonen en daarnaast zijn er vaak workshops. 

Kijk op de website voor actuele toegangsprijzen.

Adres

Zeestraat 2518AD Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Leuk interactief museum voor kinderen

De expositie "Het rijk van heen en weer" is een fantasierijke leuke omgeving waar veel te ontdekken en te doen en spelenderwijs te leren is. Ook de expositie "Alles werkt" is erg leuk voor kinderen. De demonstratie van de historische telefooncentrale waar ze zelf aan mochten meedoen en de demonstratie van de post sorteermachine maken indruk. Berichten versturen en ontvangen met de telex machine is ook leuk om te doen. De ervaring in het museum gaat thuis nog even verder via de website en de ontvangen email uit het rijk van heen en weer.