10 beoordelingen

Van begin maart tot en met de herfstvakantie zijn de jonge geitjes een grote attractie. Ze mogen geaaid worden. Het is ook toegestaan de geitjes te voeren met flesjes melk, die op de boerderij te koop zijn. Kinderen kunnen een ritje maken op een pony. Er is een boerderijwinkel met een selectie van biologische streekproducten en zelfgemaakte zuivelproducten, zoals boerenkaas en verse geitenmelk. Het boerderijrestaurant biedt gelegenheid voor een drankje, broodjes of pannenkoeken. 't Geertje verhuurt boten, kano's en fietsen. Het is ook mogelijk om op de boerderij te overnachten in een tentje of in een trekkershut.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Geerweg 2381LT Zoeterwoude (Zuid-Holland)

Openingstijden

ma t/m za 10:00 - 17:00 uur, zo 11:00 - 17:00 uur, maart t/m oktober: zo 11:00 - 17:00 uur

1e Kerstdag, Nieuwjaarsdag

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Zeer dieronvriendelijk

Dit is geen plek voor dierenliefhebbers. Lammetjes worden weggehaald bij de moeder, zodat kleine kinderen deze tegen betaling de fles kunnen geven. Geiten staan te lammeren waar je bij staat en er is geen toezicht op. Varkens liggen in een laag uitwerpselen van heb ik jou daar. Wij gaan er nooit meer heen.

Leuk voor jong en oud!

Erg leuk om aan Boerderij 't Geertje een bezoek te brengen. Hier word je zo blij van hoe er met de dieren wordt om gegaan. En vergeet vooral de winkel niet met heerlijke biologische producten.

klein maar fijn

no message

Geertje voor kleine kids

Wel soms erg druk op zaterdag!!

Voor jong en oud leuk!

Geweldige plek om te zijn, veel te zien en te beleven. Echt een aanrader met kinderen.

Leuke boerderij

Leuk voor groot en klein!

Gezellig met de geitjes

no message

Top!

Echt heel erg leuk om heen te gaan. De geitjes mogen gevoerd worden de de kinderen. Daarvoor is in het winkeltje voer te koop. Ook is er een aanbod streekproducten te koop. Verder is er een restaurantje en een klein speeltuintje. Er zijn ook bootjes te huur om een rondje te roeien door de omgeving. Fijn om hier te zijn. Voor de kinderen helemaal top!

Geweldig

no message

Geweldig met jonge kinderen!

no message