Koop een 4 uur skipas voor SnowWorld van €39,95 voor €29,45

2 beoordelingen

Trouwe Ledenvoordeel


Brede pistes, professionele skiliften en verse sneeuw. Dat zijn de ingrediënten voor het ultieme wintersportgevoel!

SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer bezorgen u een onvergetelijk dagje uit! SnowWorld biedt u de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is welkom, 365 dagen per jaar.

SnowWorld Zoetermeer beschikt respectievelijk over 3 pistes tot 210 meter met 10 liften.

Steilste indoorpiste van Europa geopend in SnowWorld Zoetermeer!
SnowWorld heeft afgelopen zomer keihard gewerkt aan de verlenging van de derde piste met een lengte van maar liefst 300 meter. Door een hellingspercentage van 21% is dit de steilste indoorpiste van Europa en een uitdaging voor alle wintersporters.

In het wintersportdorp kunt u niet alleen sportief bezig zijn in de sneeuw en uzelf voorbereiden op de wintersportvakantie, maar ook lekker shoppen en heerlijk dineren. Ook een bruisende après-ski behoort tot één van de activiteiten om het wintersportgevoel compleet te maken.

U kunt met dit ticket ook terecht bij SnowWorld Landgraaf

Leden
4 uur skipas van €33,95 voor vanaf€ 29,45
Exclusief materiaalhuur
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot SnowWorld Zoetermeer. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar SnowWorld Zoetermeer. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 september 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 januari 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 september 2017.

Adres

Buytenparklaan 2717AX Zoetermeer (Zuid-Holland)

Openingstijden

ma-vr: 09:00 - 23:00 (okt-mrt)
za&zo: 08:00 - 23:00 (okt-mrt)
ma-zo: 09:00 - 23:00 (apr-sep)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

leuk

no message

Afwisselend

no message