9 beoordelingen

Familiepark Drievliet biedt een leuk dagje uit aan de beginnende (lees jonge) pretparkbezoeker. Van draaimolens tot glijbanen en spannende achtbanen: alles is aanwezig, maar niet zo massaal zoals in andere pretparken in het land. Dat maakt Drievliet tot een gemoedelijk pretpark waar families zich makkelijk een dag kunnen vermaken. Zeker nu onlangs het nieuwe gebied Lol Atol is geopend. Met een wildwaterglijbaan, carrousel en spannende achtbaan. Drievliet heeft ook regelmatig live shows.

Kinderen tot 1 meter lengte gratis. Kinderen en volwassenen € 21,50

Adres

Laan van 's-Gravenmade 2495 BD Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

9 beoordelingen

bovenverwachting

Leuk Park. Veel verschillende attracties. Van stoere achtbanen voor tieners tot schattige treinritjes voor kleine kinderen. Het hele gezin heeft zich uitstekend kunnen vermaken. Het viel mij op hoe mooi de attracties waren. Ze worden echt met zorg onderhouden. Wij zijn in de zomervakantie geweest en waar je in de efteling uren moet wachten om in een attractie te kunnen, was je hier zo aan de beurt. Personeel was vriendelijk, misschien hebben ze ten opzichte van vorig jaar geinvesteerd in klantvriendelijkheid. Een aanrader als je in de zomer met het gezin naar een pretpark wil.

Leuke dag voor de kleintjes

We hebben ons met een grotere groep met kleintjes goed vermaakt. Er is meer variatie voor de wat oudere kinderen, maar voor ieder wat wils

Voor oudere kinderen een super uitje!

Lekker veel verschillende attracties en genoeg attracties die ook voor kinderen ouder dan 10 jaar geschikt zijn. Verder voldoende terrassen en zitjes voor begeleidende ouders die al die attracties te eng vinden.

Leuk uitje, maar personeel ongeïnteresseerd

We hebben het goed naar ons zin gehad en het was fijn dat mijn zoontje net groter dan een meter was, waardoor hij bijna overal in mocht. De attracties waren best aardig, maar het personeel soms op het onvriendelijke af en we zijn allemaal ziek geworden van de frietjes die we 's middags hebben gegeten.

Te gek

leuk voor jong en oud pretpark

Matig

Alles bij elkaar opgeteld.. 3 sterren. Vooral personeel heel slecht, onvriendelijk en ongeïnteresseerd.

Leuk en gezellig

Heel leuk en gezellig

Leuk uitje voor het hele gezin

no message

leuk

leuke plek om met je familie heen te gaan