3 beoordelingen

Dutch Water Dreams is gesloten, zie de website voor de meest actuele informatie.
Dutch Water Dreams maakt watersportdromen werkelijkheid!
Liefhebbers van watersport hoeven niet meer uit te wijken naar het buitenland, maar kunnen gedurende het hele jaar terecht bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer, het grootste Wildwatersportcomplex van Europa!

Bodyboarden (vanaf 6 jaar)

Het Bodyboarden vindt plaats op onze Flowriders en is meer dan op uw buik door het water spetteren. Het is een kwestie van balans, techniek en plezier. Liggend op uw board kunt u al snel diverse tricks onder de knie krijgen!
Flowboarden (vanaf 8 jaar)
Wilt u nog meer uitdaging? Ga dan de ultieme beleving van het Flowboarden aan, waarbij u staat op het board! Ook deze activiteit vindt plaats op de Flowriders en houdt volgens de kenners het midden tussen surfen, snowboarden en skateboarden.
Raften (vanaf 12 jaar)
Bij het Raften daalt u een 300 meter lange kunstmatige wildwaterrivier af in een opblaasbare boot (raft) die speciaal voor deze activiteitis ontwikkeld. Bij deze activiteit is er altijd een instructeur aanwezig die u de beginselen van het Raften uitlegt en tevens de stuurman van de boot is. Het zal een heftige, maar onvergetelijke ervaring worden! Let op: Raften kan vanaf 1 maart 2014 tot 1 december 2014!
Tuben (vanaf 12 jaar)
Bij het Tuben word je met 1 of 2 personen in een ronde band (tube) meegevoerd door de stroming van de Wildwaterbaan. Tuben is een spannende en leuke activiteit waarbij samenwerking centraal staat.
Alle activiteiten staan onder begeleiding van professionele instructeurs!

€ 29,00 raften, kanoën, hotdoggen
€ 19,00 tuben
€ 26,00 bodyboarden
€ 29,00 flowboarden

Adres

Van der Hagenstraat 2722NT Zoetermeer (Zuid-Holland)

Openingstijden

zie website voor actuele openingstijden

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Super uitje

Tijdens een bedrijfsuitje heb ik meegedaan aan het bodyboarden. Het leuke hiervan is dat je het echt snel leerde waardoor wij lang op de golf bleven terwijl alle surfers na 2 seconden vielen! ;)

Flowboarden

Leuke baan. En gezellig barretje op de heuvel

rafting!

no message