2 beoordelingen

Kids Playground is een groot indoor speelparadijs waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich een dag lang kunnen uitleven. De peuterhoek met ballenbak, springkus en glijbaan is speciaal voor de peuters van 0-4 jaar en hun ouders/begeleiders. De grotere kinderen spelen in uitdagende structuren op diverse niveaus met een ball-lifter, glijbanen, Power Tower, tunnels, trampolines en nog veel meer.

 

Tussen het spelen door kunnen de kinderen dansen in de kinderdisco waar feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend dansfestijn voor jong en oud. Daarnaast organiseert het Kids team meerdere keren per week wisselende activiteiten zoals thema-dagen, schminken, spelletjes enz.

 

Onze vestigingen beschikken over een ruim en overzichtelijk restaurant met uitzicht op de speelstructuren, waar ouders/begeleiders zich met een gerust hart kunnen terugtrekken.

 

Kids Playground is zeer geschikt voor het vieren van kinderfeestjes. Op de website staat alle informatie en de speciale verjaardagsarrangementen en aanvullende opties.

 

Gegarandeerd een dag speelplezier dus tot snel bij Kids Playground.

Onbeperkt spelen € 7,00
Kinderen onder de 1 jaar gratis entree indien er een betalend kind in de familie zit.
Peuterochtend € 4,00
Woensdag t/m vrijdag 10-12 uur
Niet geldig tijdens de schoolvakanties
Volwassenen € 1,80

Adres

Kleveringweg 2616LZ Delft (Zuid-Holland)

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 10:00 – 18:00 uur.
Tijdens schoolvakanties elke dag geopend van 10:00 – 18:00 uur.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Leuk als het regent

Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, ook de kleintjes. Aanbod qua eten en drinken is wat duur en weinig gezonds, en het kan er erg druk worden.Maar zeker als het regent is dit echt een aanrader.

leuk met kinderen voor een regen dag

no message