Koop een ticket voor Kasteelpark Born van €7,50 voor €6,38

6 beoordelingen

De trompetzwanen begroeten iedere bezoeker met trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. Geniet van de natuur en loop langs grote kamelen, wijze uilen, stoere lynxen, speelse neusberen en ondeugende apen. In de grote doorloopvolière vliegen bontgekleurde papegaai-achtigen om je heen en in de grachten zwemmen vele zwanen, ganzen en eenden. Breng ook een bezoek aan het Kriebelhuis en krijg kippenvel van de harige vogelspinnen, verwonder je over de vele soorten wandelende takken en maak kennis met de grote leguanen.
Even uitgekeken? De jeugd vermaakt zich uitstekend in de vernieuwde speeltuin en de volwassenen genieten van een hapje en een drankje op het terras. Kortom: voor iedereen wat wil(d)s!

Leden
volwassenen van €7,50 voor€ 6,38
kinderen (2 t/m 12 jr) van €6,00 voor€ 5,10
65+ van €6,00 voor€ 5,10
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Kasteelpark Born. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Kasteelpark Born. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 6 november 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 6 november 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 6 november 2016.

Adres

Kasteelpark 6121XK Born (Limburg)

Openingstijden

Voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Klein maar superfijn

Super park om te genieten van dieren en ontspanning. Kinderen amuseren zich hier kostelijk in de speeltuin met de kleine maar prima horeca ernaast. De dieren zijn goed te zien en met oog voor welzijn voor het dier goed verzorgd. Een verrijking van omgeving Born.

kasteelparkborn

kleinschalig daardoor ook heel vriendelijk Heel gevarieerd

Perfect uitje voor jong en oud

Het Kasteelpark in Born is een juweeltje. Geen grootschaligheid maar er is van alles te zien en te beleven. Jong en oud kunnen hier op ontdekkingsreis. Een bezoek aan het Kasteelpark staat garant voor een geslaagde dag.

Een heel gezellig familie park

Al 2 keer een groots familie reünie gehad. Begon met koffie thee of limonade en stuk vla daarna door park en of speeltuin en avonds een barbeqeu . Alles tot in de puntjes verzorgd. iedereen heeft genoten van klein tot groot. Met het yoga clubje een heerlijke middag vertoefd ter afsluiting van het seizoen. Een paar personen waren nog nooit hier geweest, ze zullen het park zeker nog eens bezoeken. En voor deze tijd heel belangrijk het is nog betaalbaar.

klein park, maar toch zeker genoeg te zien

Toevallig zijn wij afgelopen week, weer eens een keertje richting Born gereden, om het Kasteelpark te bezoeken. Het was een tijd geleden, maar het is een stuk mooier en uitgebreider geworden. Personeel houd het netjes bij en de dieren hebben de ruimte. ook voor de kinderen is er een kinderboerderij en een soort speeltuin.

gezellig parkje!

no message