Koop een ticket voor Museum Prinsenhof van €12,00 voor €9,00

0 beoordelingen

In Museum Prinsenhof Delft, een uniek gebouw en voormalig Hof van Willem van Oranje, beleef je de geschiedenis. Ervaar wat de Vader des Vaderlands ook nu nog voor ons land betekent. Ontdek hoe Delfts Blauw kon uitgroeien van een eenvoudig namaakproduct tot een wereldwijd Hollands icoon en hoe Delft en de Delftenaren met creativiteit, innovatie en een slimme handelsgeest hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Nederland.

Leden
volwassenen van €12,00 voor€ 9,00
jongeren (13 t/m 18 jr)€ 6,00
kinderen (4 t/m 12 jr) € 3,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Museum Prinsenhof Delft. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Museum Prinsenhof Delft. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Sint Agathaplein 2611HR Delft (Zuid-Holland)

Openingstijden

kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen