Bestel je tickets voor het Openluchtmuseum met 15% korting

10 beoordelingen

Daar maak je geschiedenis mee!
In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

Een rijk verleden in de openlucht
De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. De verhalen van de voormalige bewoners worden bewaard. Ga op ontdekking in het 44 hectare groene museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.

Speciaal voor de kleintjes
Kinderen kunnen op het kindererf water pompen, emmers dragen aan een juk, wassen met een wasbord en er zijn dieren om te knuffelen en te verzorgen. Allemaal karweitjes die vroeger heel gewoon waren op de boerderij. Je kunt dwalen door het Amsterdamse doolhof, genieten van overheerlijke poffertjes en de dag afsluiten met een ritje in de tram.

Leden
entree vanaf 13 jr van € 19,- voor€ 16,15
entree 4 t/m 12 jr van € 16,- voor€ 13,60
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Nederlands Openluchtmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Nederlands Openluchtmuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 8 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 8 december 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 8 december 2017.

Adres

Hoeferlaan 6816 SG Arnhem (Gelderland)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Jammer van de dag

Wij zijn vandaag in het openluchtmuseum geweest. Het was jammer van de dag vakantie. Veel auto's in het park. Het gaat om 10:00 open, zorg dat het bezorgend verkeer dan weg is, zoals in de binnensteden, of laat ze bezorgen 's avonds na sluitingstijd. Verder veel tenten en marktkramen. Wij komen hier niet weer

Super!

Voor ieder wat wils!

Mooi, gericht op kinderen, leerzaam

Prachtig museum, waar kinderen echt vanuit hun eigen beleving een kijkje in de geschiedenis kunnen nemen.

zeer leerzame, onderhoudende reis terug in de tijd

terug naar eigen jeugdherinneringen, en terug naar hoe onze voorouders hebben geleefd, een geweldige ervaring!

leuk

Wij zijn er al een paar keer geweest, is mooi voor rond te lopen in de natuur.

zeer de moeite waard.

zeker nu met de schaatsbaan en de lampjes door het park, heel gezellig ook in de mist! op zondag zou er iets meer horeca open mogen zijn.

Prachtig park

Reis terug in de tijd van ons koude kikkerlandje. Het museum is groot genoeg om de gehele dag in rond te dwalen en de sfeer van vroeger op te snuiven. Daarnaast wordt overal een helder beeld en duidelijke uiteenzetting gegeven van hoe het er destijds aan toe ging. Groot pluspunt trouwens is dat ons hondje het park gewoon in mocht!

leuk

no message

Voor ieder wat wils..

no message

Een must voor jong en oud

Waan je in het verleden, hoe woonden onze voorouders! Wij zijn er pas geweest 2 volw 2kids van 5 en 9 en waren er langer aanwezig dan ik zelf gedacht had, ook voor jonge kinderen een leuk en leerzaam dagje uit