Koop een ticket voor Burgers' Zoo van €21,00 voor €19,50

10 beoordelingen

Op indrukwekkende wijze maak je in 45 hectare park kennis met de bijzondere dieren- en plantenwereld van het grootste overdekte tropische regenwoud van Europa (Bush), de rotswoestijn van Arizona/Mexico (Desert) en het tropisch koraalrif met maar liefst 8 miljoen liter water (Ocean).

Nauwelijks bekomen van alle indrukken voert de wereldreis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari) en het oerwoud van Maleisië (Rimba). Einde van het voorjaar opent Burgers’ Zoo in Arnhem ook de grootste overdekte Mangrove van de wereld, waar je op 3.000M2 vlinders, wenkenkrabben, zeekoeien en veel meer dieren in een groots overdekt ecosysteem ontdekt.

Burgers’ Zoo heeft eveneens een grote overdekte binnenspeeltuin Burgers’ Avonturenland voor regenachtige en koude dagen! Hier kunnen (groot)ouders rustig genieten, in het onlangs gerenoveerde en gemoderniseerde Park Restaurant, van een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch. De kinderen leven zich uit in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. En er zijn twee delen ontworpen, namelijk voor kleinere kinderen en voor de grotere. Ook vind je bij het Park Restaurant een mega buitenspeeltuin Burgers’ Avonturenland!

Gedurende de vakantieperiodes is er bij Burgers’ Zoo altijd iets extra’s te doen! Zo is inmiddels de Pasar Malam tijdens de kerstvakantie een begrip en ook Burgers’ Light in het voorjaar is een druk bezocht event!

Burgers’ Zoo is daarnaast ook nog weersonafhankelijk, omdat het grootste gedeelte van het park overdekt is. Een onvergetelijke ervaring!

Leden
volwassenen van €21,00 voor€ 19,50
kinderen (4 t/m 9 jr) van €19,00 voor€ 17,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Burgers' Zoo. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Burgers' Zoo. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 april 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Adres

Antoon van Hooffplein 6816 SH Arnhem (Gelderland)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Goede ervaring

Wij komen er eens in de paar jaar en het park is nog steeds top! Op hun website http://www.burgerszoo.nl/ staat ook alles goed perfect omschreven m.b.t. de routes en openingstijden, wat in deze moderne tijd toch echt wel een uithangbord is!

Mooi

no message

Slechte organisatie tijdens het dierlijke pyjamafeest op 26 juli 2013

Het pyjamafeest was speciaal voor ANWB leden met hun kinderen en die kwamen in grote getale opzetten, zodanig dat er grote wachtrijen in de warmte ontstonden. Voornaamste reden hiervoor was dat Burgers Zoo besloten had om de mensen, die een rondleiding wilden (en dat wilde iedereen), nogmaals te registreren. Daarvoor zat 1 medewerkster aan een tafeltje en die kon de toevloed niet aan. Toen de groep iets over de helft was geregistreerd, riep ze ineens dat de kaartjes op waren en de rest niet rondgeleid kon worden. Gelukkig is dit laatste hersteld en hebben wij toch nog een leuke rondleiding gehad.

top park

wij komen er vaak is echt top

mooie winterdag

no message

Prachtig!!

no message

Burgers zoo

Prachtige dierentuin tot nu toe de mooiste van ned die ik gezien heb!

super dierentuin

no message

Super park

no message

burgers dierenpark

wij hebben al een paar jaar een abbonement hier lopen en zijn hier nog altijd niet uitgekeken