3 beoordelingen

Bij Kinderboerderij 't Ezelsbruggetje vind je konijnen, kippen en geiten, maar ook paarden. Een leuk uitje met de kinderen die de dieren leren kennen, maar ook lekker kunnen spelen.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Kooilaan 2665 LC Bleiswijk (Zuid-Holland)

Openingstijden

van 10:00 tot 17:00 uur

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Supermiddag bij kinderboerderij het Ezelsbruggetje te Bleiswijk

Overzichtelijke kinderboerderij zeer geschikt voor kleuters en peuters rustig gelegen, voldoende parkeer plaatsen en vele faciliteiten voor de kinderen. Ook koffie, ijsjes, drinken zoals fristi, appelsap chocomel enz. beschikbaar voor betaalbare prijzen. Ruime mogelijkheid om met de dieren zoals geiten, konijnen, paardjes en natuurlijk de ezels de kinderen vertrouwd te maken met dieren. Kortom een zeer geslaagde middag en voor herhaling vatbaar.

Klein en vies

Terrein is erg klein, weinig verschillende dieren. Hondenpoep op het terrein (werd wel verwijderd na het gemeld te hebben). Mijn kinderen hebben zich goed vermaakt met de fietsjes en speeelhuisjes. Verder voor mij jiet echt de rit van 6 km waard.

Leuk voor even tussendoor

Hier is het leuk voor de kids een kleine kinderboerderij met speelattributen voor de kleinere kinderen rondje op de ezel of het paard behoord tot de mogelijkheden