3 beoordelingen

Kom en beleef de Slag om Arnhem in dit aantrekkelijke en eigentijdse museum. In de Airborne Experience ga je in de voetsporen van Britse parachutisten en op weg naar Arnhem in september 1944 en ontmoet je juichende burgers die al vier lange jaren gebukt gingen onder de Duitse overheersing. Maar de brug bij Arnhem blijkt ‘Een brug te ver’.


Naast de veelzijdige museumcollectie is de Airborne Experience een unieke aanvulling. Hier waan je je letterlijk midden in de strijd. In deze ondergrondse ruimte ervaar je op indringende wijze het verloop van de Slag om Arnhem. Een ervaring die vele bezoekers sprakeloos liet. De Experience werd eerder onderscheiden met de Gouden Reiger, dé Nederlandse prijs voor uitmuntende projecten op gebied van doelgroep communicatie. met audiovisuele en interactieve media. 

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Voor actuele prijzen, kijk op de website.

Adres

Utrechtseweg 6862 AZ Oosterbeek (Gelderland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Ervaar de tweede wereldoorlog van dichter bij

Sfeer, personeel, faciliteiten en aanbod (lees presentatie) is uitstekend. Maar om het voor iedereen toegankelijk te houden mag de prijs wel naar beneden. Het is voor een beetje gezin al een flinke uitgave en dit soort museums zou eigenlijk gratis moeten zijn. Het heeft een hoog educatieve waarde en is geen "luxe".

Leuk

no message

Oorlogsmuseum Hartensten

Een andere beleving van een oorlogsmuseum zeer zeker een aanrader. Favoriet is natuurlijk de kelder. In combinatie met de nabijgelegen oorlogsbegraafplaats een informatieve middag.