Koop een ticket voor het Airborne Museum van €9,75 voor €8,75

3 beoordelingen

In dit museum kom je alles te weten over de beroemde Slag om Arnhem en besef je dat onze vrijheid zwaar bevochten is. De Slag om Arnhem was een historische luchtlanding en veldslag tijdens de Tweede Wereldoorlog die in september 1944 in en rond Arnhem plaatsvond als onderdeel van Operatie Market Garden.

Airborne Experience
Verhalen van Britse, Poolse en Duitse militairen en van burgers komen tot leven in het dit museum. In de Airborne Experience waan je je letterlijk midden in de strijd. In deze ondergrondse ruimte ervaar je op indringende wijze het verloop van de Slag om Arnhem.

Expositie over wereldster Audrey Hepburn
Met tijdelijke exposities belicht het museum de Slag om Arnhem steeds weer vanuit een nieuw perspectief. Van 27 januari tot 20 augustus 2017 is de spraakmakende tentoonstelling ‘Moederliefde. Ella & Audrey te zien. ‘Moederliefde’ gaat over het ontstaan van de carrière van de jonge Britse Audrey Hepburn tijdens de Tweede Wereldoorlog en de rol van haar moeder Ella van Heemstra.

Activiteiten voor kinderen
Kinderen ontdekken het museum aan de hand van de speciale Tom & Katja route en in de schoolvakanties worden diverse activiteiten georganiseerd.

Leden
volwassenen van €9,75 voor€ 8,75
jongeren (13 t/m 18 jr) van €6,00 voor€ 5,00
kinderen (4 t/m 12 jr) van €5,00 voor€ 4,00
65+ van €8,00 voor€ 7,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Airborne Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Airborne Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Utrechtseweg 6862 AZ Oosterbeek (Gelderland)

Openingstijden

Ma t/m zo: 10:00 - 17:00 uur

Gesloten tijdens Kerst en Nieuwjaar.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Ervaar de tweede wereldoorlog van dichter bij

Sfeer, personeel, faciliteiten en aanbod (lees presentatie) is uitstekend. Maar om het voor iedereen toegankelijk te houden mag de prijs wel naar beneden. Het is voor een beetje gezin al een flinke uitgave en dit soort museums zou eigenlijk gratis moeten zijn. Het heeft een hoog educatieve waarde en is geen "luxe".

Leuk

no message

Oorlogsmuseum Hartensten

Een andere beleving van een oorlogsmuseum zeer zeker een aanrader. Favoriet is natuurlijk de kelder. In combinatie met de nabijgelegen oorlogsbegraafplaats een informatieve middag.