3 beoordelingen

Samen zijn kinderboerderij, speeltuin en het Steunpunt Natuur en Milieu Educatie (NME) een goede combinatie. Jaarlijks zijn er 60.000 bezoekers. Ouders kunnen er tot rust komen, terwijl ze de nakomelingen goed in het oog houden. De kinderen leren veel van de omgang met dieren en ook de themadagen die de NME organiseert zijn leerzaam.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Weithusen 4102 NV Culemborg (Gelderland)

Openingstijden

di-zo 10:00-17:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Zeer leuke kinderboerderij met speeltuin

Ik woon vlakbij deze kinderboerderij met speeltuin en ga hier dus met de kinderen regelmatig naar toe. Vooral omdat er niet alleen dieren zijn. De kinderen vinden de speeltuin geweldig. Ook wordt er elke maand wel wat georganiseerd door vrijwilligers met een thema, bv Oogstfeest, Schapenscheerdersfeest en de Kerststal op Kerstavond is zeer gezellig.

Lekker buiten bij de dieren

Gezellige kinderboerderij met speeltuin. Zowel buiten als binnen dieren te bekijken en van alles te doen. Binnen bijvoorbeeld bij de konijnen in het grote verblijf in het stro zitten aaien en knuffelen of binnen een puzzel maken of boekje lezen. Bij droog weer lekker buiten in de speeltuin spelen en de andere dieren bewonderen. Een aanrader voor kleine en ook wat grotere kinderen. Let op wel veel water, houd de kleintjes goed in het oog 😉

leuk voor even of een paar uur.

De kinderen kunnen van alles doen. Heel veel voor buiten en niet zo veel om binnen te doen. met regen dus niet een aanrader, maar met mooi weer altijd gezellig druk EN altijd gratis. ps kom ook eens op kerst avond, heel gezellig. Van een tevreden vader van twee dochters.