Koop een ticket voor het Nederlands Zilvermuseum van €8,00 voor €6,00

0 beoordelingen

Een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven betekent een leuk, interactief en leerzaam uitje voor jong en oud. Bezoekers zien, voelen, ruiken en horen zilver en ontdekken nog veel meer over dit veelzijdige edelmetaal in de Wereld van Zilver.

De unieke collectie zilver wordt vernieuwend gepresenteerd in prikkelende thema’s als ‘leven & dood’, ‘opscheppers’ en ‘eeuwige roem’.  Eén van de hoogtepunten is de langste zilverdoe-tafel ter wereld, een interactieve tafel vol zilververhalen en -opdrachten.

In de Zilversmederij onthullen jonge ambachtelijke smeden hun geheimen, waarna bezoekers zelf aan de slag kunnen gaan in het Zilverlab.

In diverse tentoonstellingen worden verschillende facetten uit de Wereld van Zilver verder uitgelicht.

Leden
volwassenen van €8,00 voor€ 6,00
jeugd (13 t/m 18 jr) € 6,00
kinderen (6 t/m 12 jr)€ 4,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Kazerneplein 2871CZ Schoonhoven (Zuid-Holland)

Openingstijden

Voor actuele openingsdagen en -tijden zie website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen