6 beoordelingen

Het gezelligste pretpark van de Achterhoek ligt 15 minuten vanaf Arnhem. Een uniek pretpark voor kinderen met het grootste poppentheater van Nederland. Een groot buitenspeelpark, een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca zijn de ingrediënten voor een dag plezier. Het gezelligste pretpark van de Achterhoek is ideaal voor een compleet dagje uit, verjaardagsfeest of reünie/familiedag.


Klim/klauter, schommel of rol, maak een treinreis of ga op een matje van de 4-baans turboglijbaan. Het park is ruim en overzichtelijk opgezet zodat de kinderen alles zelf ontdekken. Bij slecht weer is de indoorspeeltuin ideaal met zweefauto's en een trein door de goudmijn. Bij warm weer spetteren de kinderen elkaar nat in de waterspeeltuin. Bezoek ook het poppentheater-museum en ontdek hoe een poppenkastverhaal en decor ontstaat.


In het grootste poppentheater van Nederland ontmoeten de kinderen Jan Klaassen.
Kinderen kijken ademloos naar een interactief poppenkastverhaal.


Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is toegestaan. Kom en beleef 1 van je leukste dagen.


Kijk op www.janklaassen.nl of download de janklaassen-app.


voor arrangementen beschikbaar zie de website

Adres

Gildeweg 7047 AR Braamt (Gelderland)

Openingstijden

zie voor de actuele openingstijden de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Mama! Hier wil ik nog een keer heen!

Mijn zoon van 4 kwam terug van een schoolreisje naar "Het Land van Jan Klaasen" met in z'n handje een kortingskaart en zei "Mama wanneer gaan we weer?? Geweldig vond hij het dus in 2015 vind je ons zeker weer hier!

Wanneer gaan we weer??

Niet te duur,hele dag vermaak en je kunt je eigen drinken en eten meenemen terwijl de kinderen springen,klimmen, rennen,spelen,poppenkast kijken en nog veeeel meer en elk jaar ontdekken ze weer wat nieuws! Jan Klaassen laat ze groeien!

Super

Kom hier al vele jaren en het blijft geweldig.Het personeel is vriendelijk,behulpzaam De blijft leuk en mijn kinderen blijven vragen Het park is overzichtelijk en voor de ouders is er genoeg gelegenheid om tot rust te komen.

Ideaal voor je (klein)kinderen

no message

Geweldig voor de kids

Heel leuk park met zowel indoor als outdoor activiteiten, het hele jaar veel plezier met elke dag een andere poppenkastshow waarbij de kids heel erg betrokken worden. Ook voor vaders en moeders veel gelegenheid tot relaxen overal zitjes en boekjes om te lezen

Geweldige buitenspeeltuin!

Een dag spelen is niet genoeg! Er is zoveel te doen! Alles goed verzorgd!