Koop je ticket voor Blijdorp met € 10,50 korting

10 beoordelingen

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen. In Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! Naast de reguliere tickets voor Diergaarde Blijdorp kan je nu ook ticktes bestellen voor de exclusieve Blijdorp ZOOmeravond voor slechts €12,50!

Blijdorp ZOOmeravond: zaterdag 17 juni

Iedereen houdt van dieren en van de dierentuin. Daarom heeft de ANWB een speciale avondopenstelling georganiseerd voor ANWB-leden.

Tijdens de  Blijdorp ZOOmeravond kan je de stallen van de Aziatische olifanten en de spectaculaire vogelshow bekijken en kan je gratis mee met de Jungle Express tussen de werelden van Blijdorp. Muziek, een foodplein, een speciale ANWB route en ANWB stands maken de avond compleet. Je betaalt als ANWB lid slechts €12,50 (in plaats van €23,00) voor deze Blijdorp ZOOmeravond.

Praktisch 
• exclusieve avondopenstelling voor ANWB-leden
• zaterdag 17 juni 2017
• van 16.00 tot 22.00 uur
• €12,50 per persoon, voor jong en oud (normaal volwassenen €23,00 / kinderen €18,50)

Wat is er te doen?
• ANWB Plein met bar, muziek & barbecue
• Maak kennis met het mooie werk van de ANWB-vrijwilligers 
• spectaculaire vogelshow
• exclusieve kijkjes achter de schermen
• bezoek de stallen van de Aziatische olifanten
• speurtocht door de dierentuin
• gratis mee met de Jungle Express tussen de werelden van Blijdorp
• ga gratis op de foto en neem je herinnering mee naar huis.

Altijd te zien in Diergaarde Blijdorp:
Stap in de kleurrijke wereld van Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa.  Sta oog in oog met de mooie giraffen en zebra’s op de Afrikaanse savanne.

Hoera Bokito 20 jaar!

De bekendste gorilla van Nederland, Bokito is vorig jaar op 14 maart  20 jaar geworden. Blijdorp viert zijn verjaardag en zet de familieman dit jaar in het zonnetje. Hun soortgenoten in Afrika hebben het zwaar en kunnen jouw hulp goed gebruiken! Door het inleveren van je oude mobieltje, help je ze. Lees meer over het project ‘Mobieltjes voor gorilla’s’ op diergaardeblijdorp.nl

Beleef een van Europa’s mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in een dag. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met de prachtige giraffen. In het Congoleese regenwoud wonen de okapi’s, zeldzame bosgiraffes. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders. In het overdekte Oceanium wandel je over de zeebodem en ontmoet zwartpunthaaien, zeeschildpadden en vele andere oceaanbewoners.

Kom op bezoek bij het jonge olifantje Sunay en zijn familie in het tropisch bos Taman Indah. En als je in Arctica de IJsgrot in duikt is er een grote kans dat de ijsbeertweeling Sizzel en Todz voor je neus in het water plonzen.

Wil je langer in Rotterdam blijven? Boek dan het arrangement in Vander Valkhotel Rotterdam-Blijdorp. Klik HIER voor alle details en boeken.

Leden
vanaf 13 jr van € 23,- voor € 21,-
3 t/m 12 jr van € 18,50 voor€ 16,50
Blijdorp ZOOmeravond entree - alleen 17 juni €12,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Diergaarde Blijdorp. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Diergaarde Blijdorp. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Adres

Blijdorplaan 3041JG Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Prima dag

Het was een leuke dag in Blijdorp, het is en blijft een mooi park en wordt eigenlijk steeds beter door de verbouwingen en nieuwe onderkomens voor de dieren. Baby neushoorn was wel de topper. De kortingskaarten kwamen heel goed uit omdat we spontaan op het idee kwamen om naar Blijdorp te gaan op zondag 26-2 en op de ANWB site deze aanbieding tegenkwamen die tot 28-2 liep. Mazzel dat we dus net voor het einde van de actie op het idee kwamen om te gaan.

Dagkaarten cadeau gegeven aan de kinderen

Het was die dag enorm regenachtig en stormachtig! Veel dieren binnen, maar mijn kinderen hebben een reuze fijne dag gehad. Ze hebben genoten en ik kreeg een prachtige sleutelhanger cadeau met mijn lievelingsdier. De olifant! We komen snel weer!!!

Heerlijke dag

Dankzij de februari korting van de ANWB is zo'n dagje uit nog te betalen. Met dochter weer eens naar Blijdorp geweest. Ondanks de ophokplicht en verbouwingen was er nog ruim voldoende te zien en hebben wij ons heel de dag prima vermaakt.

Uitstekende ANWBservice en heerlijke dag

De dag voor vertrek mislukte mijn poging drie kortingskaarten te kopen bijna, maar de ANWB helpdeskmevrouw bleef mij online maar helpen, net zo lang tot het gelukt was. Ik paste op de kleinkinderen, terwijl de andere familie naar de tennisfinale in Ahoy ging. Het was gezellig druk op deze winterdag; de kleindochter maakte met haar mobieltje voor het eerst foto's; de bewegwijzering en plattegrond waren duidelijk; restaurant; winkel en andere voorzieningen waren schoon, bediening was vriendelijk. Een enorme variëteit aan dieren. Het enorme aquariumgedeelte was een fantastische afsluiting.

Geen oordeel, wij konden onze tickets van de ANWB niet gebruiken.

Op de website van de ANWB had ik tickets besteld met korting voor diergaarde Blijdorp in de veronderstelling dat ik die het hele seizoen zou kunnen gebruiken. We sliepen er een nachtje over want het is best veel geld voor 5 personen en na het weekend ging ik ze bestellen. Toen ik de tickets had uitgeprint kwam ik er achter dat ze t/m 28 febr. waren te gebruiken. Wij zouden met onze kleindochter gaan maar die waren niet bij ons t/m 28 febr. Weggegooid geld dus......... De ANWB nam de kaarten niet terug en had ook geen andere oplossing! Blijdorp kon ons ook niet helpen helaas..

korting blijdorp

Jammer dat de actie in de voorjaarsvakantie stopt, met een gepand bezoek op woensdag waren we hier niet blij mee

moeder / zoon dagje

Wij zijn op 31 januari naar Blijdorp geweest. Lekker rustig, maar alleen jammer dat er weinig restaurants open waren en er van alles werd verbouwd, waardoor wij heel veel moesten omlopen. Begrijp het wel, blijdorp word mooier en groter, maar samen met de ophok plicht door de vogelgriep was er wel een kleine smet op ons bezoek, doordat je weinig zag

Blijdorp

Een heerlijke en gezellige dag gehad met onze kleindochters

met mijn kleindochter naar blijdorp

Kaartjes gekocht via de anwb met korting. Samen met vrouw dochter schoonzoon en kleindochter een leuk dagje Blijdorp. Waren er jaren niet meer geweest en het was echt de moeite waard ;we hebben genoten.

Mooie winterse Blijdorp

Samen met de kinderen naar de Blijdorp geweest. We zijn er al een tijdje niet meer geweest dus keken de kinderen (en wij de ouders) hun (onze) ogen uit! Ze hebben veel veranderd en het wordt ieder keer weer mooier!