Koop een ticket voor Diergaarde Blijdorp van €22,00 voor €17,00

10 beoordelingen

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen. In Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen!
Stap in de kleurrijke wereld van Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa.  Sta oog in oog met de mooie giraffen en zebra’s op de Afrikaanse savanne.

Hoera Bokito 20 jaar!

De bekendste gorilla van Nederland, Bokito is op 14 maart  20 jaar geworden. Blijdorp viert zijn verjaardag en zet de familieman dit jaar in het zonnetje. Hun soortgenoten in Afrika hebben het zwaar en kunnen jouw hulp goed gebruiken! Door het inleveren van je oude mobieltje, help je ze. Lees meer over het project ‘Mobieltjes voor gorilla’s’ op diergaardeblijdorp.nl

Beleef een van Europa’s mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in een dag. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met de prachtige giraffen. In het Congoleese regenwoud wonen de okapi’s, zeldzame bosgiraffes. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders. In het overdekte Oceanium wandel je over de zeebodem en ontmoet zwartpunthaaien, zeeschildpadden en vele andere oceaanbewoners.

Kom op bezoek bij het jonge olifantje Sunay en zijn familie in het tropisch bos Taman Indah. En als je in Arctica de IJsgrot in duikt is er een grote kans dat de ijsbeertweeling Sizzel en Todz voor je neus in het water plonzen.

Wil je langer in Rotterdam blijven? Boek dan het arrangement in Vander Valkhotel Rotterdam-Blijdorp. Klik HIER voor alle details en boeken.

Leden
volwassenen van €22,00 voor€ 17,00
kinderen (3 t/m 12 jr) van €17,50 voor€ 12,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Diergaarde Blijdorp. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Diergaarde Blijdorp. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 28 februari 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 februari 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 28 februari 2017.

Adres

Blijdorplaan 3041JG Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Een park om te ontspannen en te beleven

Blijdorp is een park waar je steeds weer naar toe wilt. Mooi aangelegd, veel dieren, prachtige bomen en planten en mede door de dieren is er altijd weer is nieuws te zien. Het eten en drinken in de restaurants zijn van goede kwaliteit. De kinderen hebben ook een geweldige plek om te spelen,zowel binnen als buiten. Door een abonnement te nemen kun je het hele jaar optimaal genieten van alles wat Blijdorp met zich meebrengt.

Een geweldig mooie dierentuin

Er is voor iedereen wel wat en zeker nu er voor de kleine kinderen een binnenspeeltuin is, is het voor iedereen feest, wat voor weer het ook is

Prachtg dierenpark.

Heb gratis toegangskaarten gewonnen van de Postcodeloterij. Ga er binnenkort naar toe. Ben er al eens geweest.

Misleiding van ANWB

Ik vind dit geen korting als ANWB lid! De kaartjes kosten via de website van blijdorp ook 19,00 euro

Misleiding van ANWB

Ik vind dit geen korting als ANWB lid! De kaartjes kosten via de website van blijdorp ook 19,00 euro

Mooie dierentuin met prachtige dieren

Mooie uitgebreide dierentuin met zeer veel verschillende dieren en zowel een binnen als buitenspeeltuin. Met ons jaarabonnement komen we regelmatig even buurten.

Een geweldige dierentuin

Ben als Rotterdammer zo trots op onze dierentuin. Het is een prachtig park met veel verschillende diersoorten. Er is genoeg te zien en te doen.

beste dierentuin van Nederland

Onze favoriet van alle dierentuinen. Want Blijdorp is weids opgezet en alle dieren hebben de ruimte. Ook heeft blijdorp prachtige verblijven zoals het Oceanium en de Vlinderdome. ook de catering is prima!

ruim-te

mooi om de dieren te leren kennen in ruimtelijke omgevingen,netjes,en goed geregeld. kan er leuke foto's maken.

Een dierendorp om blij van te worden.

Ondanks een aantal aan de gang zijnde verbouwingen en verbeteringen is Blijdorp nog steeds een mooie interessante diergaarde, die op termijn alleen maar fraaier wordt.