Koop je ticket voor Blijdorp met korting

10 beoordelingen

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen. In Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! 


Stap in de kleurrijke wereld van Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa. Sta oog in oog met de mooie giraffen en zebra’s op de Afrikaanse savanne.

Beleef een van Europa’s mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in één dag. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met de prachtige giraffen. In het Congoleese regenwoud wonen de okapi’s, zeldzame bosgiraffes. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders. In het overdekte Oceanium wandel je over de zeebodem en ontmoet je zwartpunthaaien, zeeschildpadden en vele andere oceaanbewoners.

Kom op bezoek bij het jonge olifantje Sunay en zijn familie in het tropisch bos Taman Indah. En als je in Arctica de IJsgrot in duikt is er een grote kans dat de ijsbeertweeling Sizzel en Todz voor je neus in het water plonzen.

Leden
vanaf 13 jr van € 23,- voor € 21,-
3 t/m 12 jr van € 18,50 voor€ 16,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Diergaarde Blijdorp. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Diergaarde Blijdorp. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel. Tickets voor de Blijdorp ZOOmeravond zijn te bestellen tot zaterdag 17 juni, 14.00 uur.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018. Een Blijdorp jaarabonnement geeft geen toegang tot de Blijdorp ZOOmeravond.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Adres

Blijdorplaan 3041JG Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Dagelijks van 9:00 - 18:00 uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

leuk uitje

Het begon met 2 uur in de file staan,waardoor we er pas om 18.00 uur waren. Het was erg druk bij de restaurants dus eerst maar naar de dieren,en dan onderweg maar iets eten.Maar er was gewoon niks meer,alleen drinken en een ijsje. Gelukkig was het mooi weer,onze kleindochter vond de speeltuin fijn en ook het treintje. Wij vonden het een mooie dierentuin en om half tien vonden we een kar met broodjes worst die smaakten heerlijk! Mijn kleindochter vertelde aan haar moeder dat ze het een super avond vond.

Leuke avond maar slecht ingespeeld op de drukte

We hebben een hele leuke dag/avond gehad, maar er was niet goed ingespeeld door Blijdorp op de drukte. Een of anderhalf uur wachten op eten leek heel normaal en dat vind ik toch echt niet! We hebben verder weinig meegekregen van de extra's van de ANWB, waarschijnlijk ook als gevolg van de drukte.

Hele avond knorrend van de honger rondgelopen

Door omstandigheden pas om 19.00 gearriveerd, beetje naïef gedacht dat de meeste mensen dan tenminste al gegeten hadden. Foutje dus... Bij het restaurant bij de ingang waren nog tafeltjes vrij, maar we hadden de stoeltjes nog niet naar achteren getrokken om plaats te nemen, werden we gesommeerd te vertrekken: er mochten geen nieuwe mensen meer plaatsnemen ivm de drukte. Over 2 uur (!!!) om 21.00 dus :-( mochten we weer terugkomen. Ja maar we hebben NU honger! Door naar het volgende etablissement. Rij van hier tot Tokio, dus nee, ook niet. Ondertussen maar vast de zak met meegenomen krentenbollen aangesproken. Weinig aandacht voor de dieren als je loopt te gillen van de honger en veel te druk op het park bovendien. Toen maar een sliertje aardappel op een stokje voor maar liefst 2,65 pp. Daar troffen we personen die bij de BBQ waren weggelopen vanwege de ontstane grimmige sfeer. Nog steeds trek. Volgende restaurant: rij van een metertje of 10, dus nee. Ergens binnen een buffet met tosti's. Mochten we (tegen 8 uur) ook niet meer aansluiten, die gingen dicht. Buiten was een koffietent met muffins en andere koek. Inmiddels was het 20.00 uur, dus dan maar koffie met koek. Oh nee, zonder koek, alle koek was uitverkocht. Dan maar cappuccino en water voor 5 euro pp. Inmiddels alle krentenbollen verorberd en spijt dat we niet van te voren buiten Blijdorp een patatje oid hadden gescoord. Honger was min of meer gestild, dus nu aandacht voor de dieren. Welke dieren... waar... in de nachtverblijven, op stok of voor jaffa vanwege de warmte. Om kwart voor 10 (!) hadden we het geluk de laatste 2 wafels te scoren met 2 thee à 10 euro pp. Eindelijk redelijk voldoende in de maag, maar door de constante zoektocht naar eten veel te weinig van het park gezien. Slechte beurt. De kaartjes moesten vooraf besteld worden, dus moet er inzicht in de toeloop geweest zijn. Daar is dus veel te kort op geanticipeerd. Geen vooruitziende blik, ANWB. Erg teleurstellend, meteen klaar met dergelijke acties.

Zeer teleurstellend.

Na een tijd in de file te hebben gestaan eindelijk aangekomen bij Blijdorp. Het was zeer druk en van de dieren [ waar het eigenlijk om gaat ] hebben we weinig of niets gezien. Onze mening is [ we waren met 10 mensen om de verjaardag van mijn vrouw te vieren , ze werd 65 jaar ] dat het meer ging om de a.n.w.b. te promoten dan dat het zou gaan over de dieren. Ook op het park is het duur om te eten / drinken. We zijn wat gaan eten maar ook daar ontzettend lang wachten en de bestellingen klopte van geen kanten , de horeca was hier totaal niet op voorbereid terwijl ze dit hadden kunnen voorzien , neem aan dat er een draaiboek is gemaakt tussen de a.n.w.b. en Blijdorp v.w.b. het aantal mensen dat de dierentuin zou bezoeken. Ook op het footplein , de a.n.w.b. had mij in een telefonisch onderhoud verteld dat de barbeque incl. was in de toegangsprijs , dit bleek helemaal niet het geval , ze hebben het zelfs dichtgedaan omdat ze het niet aankonden , zeer slecht geregeld dus. Al met al een grote teleurstelling , dit had ik niet verwacht van de a.n.w.b. Het enige wat we hebben gezien was de speeltuin waar de kleinkinderen speelden toen we 1½ uur op het eten moesten wachten en een paar dieren en als laatste het aquarium. Ook het parkeren is erg duur , heb 2 kaarten gekocht a €8,50 per stuk en met het verlaten van het parkeerterrein stond de slagboom doodleuk naar boven , dus ik had ook zonder te betalen weg kunnen rijden. Nee , dit doen we nooit meer !!!!!!!

enorme teleurstelling

Dit was echt een enorme teleurstelling. Lichamelijk kan ik niet goed functioneren en auto rijden moet niet te lang. Dus fijn dat ik eens naar Blijdorp kan met begeleiding... Anderhalf uur in de file, half uur hangen voor de parkeerautomaat, 3 kwartier in de rij om naar binnen te mogen. Eenmaal binnen was het voor mij al veel te druk en kon ik bijna nergens bij komen. Nee, dit had ik echt niet verwacht van de ANWB. Zeer slechte organisatie van dit evenement. Voel me diep teleurgesteld! Plaats er de volgende keer de praktische info bij zodat mindervaliden weten dat het een fiasco kan worden.

wat een leuke avond moest worden werd een drama!

We hadden heel netjes 4 tickets gekregen voor de zomeravond in Blijdorp. Daar naar meerdere files aangekomen om 17.30 uur. Netjes naar het ANWB plein gegaan om ons uitrijkaartje en consumptiebonnen op te halen. Hierna lekker eten bij de BBQ, daar aangekomen en willen bestellen krijgen we te horen dat de keuken dicht is omdat ze de drukte niet aan kunnen. Aangezien dat ons zoontje graag de voorstelling van de volgels om 19.00 uur wilde zien, afgesproken eerst deze bij te wonen en daarna maar een nieuwe poging te doen om te gaan eten. Naar de voorstelling naar het volgende plein om wat te gaan eten, daar plaats genomen aan een van de tafeltjes om te bestellen. Ook hier krijgen we te horen dat ivm de drukte de keuken gesloten is. Ondertussen was het 20.00 uur geweest en hadden onze kindjes nog niks gegeten. Op advies van de leidinggevende in dit restaurant doorgelopen naar het volgende plein, want daar zat een soort MC Donald waar je met een half uur zeker eten kon hebben. Daar aangekomen en een tijd in de rij gestaan besteld. Omdat we nog geen enkel dier echt hadden kunnen bekijken besloten naar een half uur om ons geld terug te vragen omdat de kinderen heel graag achter de schermen bij de olifanten wilde kijken en dit kon tot 21.00 uur. Dus richting de olifanten, maar om 20.45 uur mochten we al niet meer naar binnen helaas. Weer een teleurstelling voor de kids. Hierop richting de uitgang maar gestopt bij een ijskraam om de kinderen toch iets van vulling in de maag te geven. Maar tot onze verbazing mochten we hier niet met de consumptiemunten betalen. Hierop zijn we maar richting uitgang gegaan om 21.45 uur!! Al met al erg teleurstellend!! Rij je dik 2 uur heen en 2 uur terug met de kinderen naar de dierentuin en we hebben nog geen 3 dieren gezien. Wat een hele mooie avond had kunnen zijn was echter een grote flop!! Hopelijk komt hier een gepaste compensatie zodat wij alsnog met de kinderen de dieren in Blijdorp kunnen gaan bewonderen.

blijdorp zomeravond

kaartjes bestellen ging gemakkelijk, was gezellig druk

Blijdorp Zomeravond

Kan niet beoordelen moet nog plaats vinden (17 juni) hoop wel dat, gezien de andere beoordelingen, wij daar niet voor niets komen en 50.00 euro plus reiskosten kwijt ben.

Blijdorpkaartjes zomeravond

Het bestellen ging zo als het hoort duidelijk goedkoop heb al meerdere keren kaartjes besteld. Blijdorp het blijft leuk kijk naar zomeravond uit.

Blijdorp Zoomeravond

30-5 word mij per mail gevraagd hoe mijn dagje uit was bij diergaarde blijdorp en of ik een beoordeling wil schrijven. Nu zou ik dat misschien wel willen maar de ANWB blijdorp zoomeravond is pas op 17 juni dus wordt lastig. maar vooruit ik loot wel mee voor gratis tickets naar keuze. erg benieuwd of ik iets win nu ik niet kan vertellen hoe mijn dagje uit was