Koop een ticket voor Diergaarde Blijdorp van €22,00 voor €17,00

10 beoordelingen

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen. In Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen!
Stap in de kleurrijke wereld van Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa.  Sta oog in oog met de mooie giraffen en zebra’s op de Afrikaanse savanne.

Hoera Bokito 20 jaar!

De bekendste gorilla van Nederland, Bokito is vorig jaar op 14 maart  20 jaar geworden. Blijdorp viert zijn verjaardag en zet de familieman dit jaar in het zonnetje. Hun soortgenoten in Afrika hebben het zwaar en kunnen jouw hulp goed gebruiken! Door het inleveren van je oude mobieltje, help je ze. Lees meer over het project ‘Mobieltjes voor gorilla’s’ op diergaardeblijdorp.nl

Beleef een van Europa’s mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in een dag. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met de prachtige giraffen. In het Congoleese regenwoud wonen de okapi’s, zeldzame bosgiraffes. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders. In het overdekte Oceanium wandel je over de zeebodem en ontmoet zwartpunthaaien, zeeschildpadden en vele andere oceaanbewoners.

Kom op bezoek bij het jonge olifantje Sunay en zijn familie in het tropisch bos Taman Indah. En als je in Arctica de IJsgrot in duikt is er een grote kans dat de ijsbeertweeling Sizzel en Todz voor je neus in het water plonzen.

Wil je langer in Rotterdam blijven? Boek dan het arrangement in Vander Valkhotel Rotterdam-Blijdorp. Klik HIER voor alle details en boeken.

Leden
volwassenen van €22,00 voor€ 17,00
kinderen (3 t/m 12 jr) van €17,50 voor€ 12,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Diergaarde Blijdorp. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Diergaarde Blijdorp. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 28 februari 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 februari 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 28 februari 2017.

Adres

Blijdorplaan 3041JG Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdagen en -tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

korting blijdorp

Jammer dat de actie in de voorjaarsvakantie stopt, met een gepand bezoek op woensdag waren we hier niet blij mee

moeder / zoon dagje

Wij zijn op 31 januari naar Blijdorp geweest. Lekker rustig, maar alleen jammer dat er weinig restaurants open waren en er van alles werd verbouwd, waardoor wij heel veel moesten omlopen. Begrijp het wel, blijdorp word mooier en groter, maar samen met de ophok plicht door de vogelgriep was er wel een kleine smet op ons bezoek, doordat je weinig zag

Blijdorp

Een heerlijke en gezellige dag gehad met onze kleindochters

met mijn kleindochter naar blijdorp

Kaartjes gekocht via de anwb met korting. Samen met vrouw dochter schoonzoon en kleindochter een leuk dagje Blijdorp. Waren er jaren niet meer geweest en het was echt de moeite waard ;we hebben genoten.

Mooie winterse Blijdorp

Samen met de kinderen naar de Blijdorp geweest. We zijn er al een tijdje niet meer geweest dus keken de kinderen (en wij de ouders) hun (onze) ogen uit! Ze hebben veel veranderd en het wordt ieder keer weer mooier!

Super dag!

Samen met mijn zoon naar de dierentuin geweest, hij keek zijn ogen uit! Super fijn dat het goedkoper kon via anwb :)

Dagje Blijdorp

Met de schoonfamilie naar Blijdorp geweest. jong en oud heeft zich prima vermaakt. Sommige gedeeltes waren afgesloten wegens de vogelgriep. Maar voor de rest veel dieren gezien en een leuke sfeer.

Fantastische dag

Met de (klein-)kinderen genoten van een fantastische dag uit, ondanks de kou en ondanks dat sommige vogelverblijven afgesloten waren in verband met de landelijke maatregelen tegen de vogelgriep.

Topdag en heerlijk gegeten

Met voordeel naar de dierentuin en met mooi weer! Wie wordt daar niet blij van? Heerlijk gelopen, boel gezien, ondanks dat door de vogelgriep niet alles open was, waarvoor natuurlijk alle begrip! De kinderen hebben zich kostelijk vermaakt en daardoor wij ook..... En lekker smiddags een patatje met toebehoren genuttigd!

Een dagje naar dierentuin Blijdorp voor een redelijke prijs!

Een heerlijk dagje naar dierentuin Blijdorp voor een redelijke prijs! Een dagje weg in de vakantie zorgt voor veel bezoekers. Wij hadden alleen met de lunch last van de hoeveelheid bezoekers en moesten even wachten op een tafel. In het park zelf hebben wij geen last gehad van het grote aantal bezoekers. De sfeer in het park was goed. Bezoekers waren in goede doen. Een erg leuke ervaring is het bezoeken van dieren die gevoerd worden! Het park ziet er mooi uit en blijft zich ontwikkelen! Tickets op de site van de dierentuin zelf kosten 20 euro. Een ANWB-aanbieding voor 15 euro voor een dagje dierentuin zou nog leuker zijn!