Kijkje achter de schermen bij Miniworld van €15,50 voor €12,40

10 beoordelingen

In dit jaar viert Miniworld haar 10-jarig jubileum. In die 10 jaar is er veel gebeurd: het begon ooit met een maquette van directeur Marc van Buren, van het huis van zijn grootouders.

En daarna volgde er meer: van prachtige, uitgestrekte, typisch Nederlandse (polder) landschappen, naar het hectische haven- en industriegebied, gebaseerd op de Rotterdamse haven. En in 2009 werd Rotterdam in miniatuur geopend, vol schitterende maquettes en verhalen over Rotterdam van vroeger en nu. Alles met de hand gemaakt, in ons eigen modelbouw atelier.

Het begon als hobby, maar is nu een professionele dagattractie in de top 6 van Rotterdamse attracties.
Ondertussen won Miniworld 3 keer de publieksprijs van ‘Leukste uitje van Zuid-Holland’ van het Land van ANWB. En Miniworld blijft uitbreiden.

Komt u ook een keer langs in 2017?

Leden
volw (incl kijkje achter de schermen) van € 15,50 voor€ 12,40
3 t/m 11 (incl kijkje achter de schermen) van € 11,50 voor€ 9,20
familieticket (2 volw + 2 kind) van € 38,- voor€ 30,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Miniworld Rotterdam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Miniworld Rotterdam. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 juli 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 juli 2017.

Adres

Weena 3013AL Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Erg leuk

Erg mooi hoe alles is gemaakt.

Nice Experience, Enjoyed the day

Enjoyed the day, Nicely displayed all things

Geweldig

Geweldig hoe Miniworld de laatste jaren is uitgebreid. De expositieruimte is bijna verdubbeld t.o.v ons vorige bezoek. alles toe in de kleinste details uitgewerkt. ook het verschil tussen daglicht, schemer en nacht ie heel mooi. Zeker een aanrader en niet alleen voor kinderen. ook de volwassen kunnen zich daar goed vermaken.

Ook voor volwassen kinderen

Heb genoten. Vroeger had ik een 'Treintafel'. Dit is een 'Treinzaal' met mooie herkenningspunten in het klein van wat in het groot bestaat. En wat heerlijk een dag- en nachtritme van 24 minuten. Dat zouden meer landen moeten doen.

Kerstvakantie met kleinkinderen

Onze kleinkinderen (tweeling van bijna 5) wilden in de kerstvakantie een nachtje bij opa en oma blijven slapen en dus de volgende dag naar miniworld Vooral als het donker werd vonden ze prachtig. Sinds wij er de laatste keer waren is het erg uitgebreid. Erg mooi en leuk

Geweldige belevenis

Mooi opgezet met oog op detail. Er zitten leuke en grappige scenes in verwerkt. Een rondleiding achter de schermen is ook interessant. En de bouw van de baan van England en Schotland geeft een goede indruk wat er allemaal voor komt kijken. In een woord geweldig.

Unieke miniatuur bij dag en nacht

Rotterdam, haven en achterland prachtig in beeld gebracht. Monumenten van Rotterdam zijn goed neergezet. Pluim voor de modelmakers. Kostelijke details die vooral kinderen zullen aanspreken. Met een jaarpas zie je regelmatig detail veranderingen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

positief advies gegrond, maar met nuances

in herfstvakantie Miniworld bezocht met kinderen, 6 en 8. Mogelijkheid van speurtocht, daardoor actie voor kinderen mogelijk. Zowel aanbieding van ns als anwb. Dus druk. Dan niet overzichtelijk voor kinderen, zeker als deze Rotterdam en geschiedenis nog niet beheersen. Oproepsysteem voor het geval men elkaar kwijt raakt. Knap staaltje vakmanschap. Aan te raden mits het niet zo druk is.

Voel je een paar uurtjes een Reus.

Enkele uurtjes rondzwerven als een reus door een kleine wereld. Leuke details, vaak erg mooi uitgevoerd. Een must see voor treinhobbyisten en voor modelliefhebbers, maar meer dan dat ook voor architectuur - en Rotterdam-fans. Veel uitleg bij de bijzondere gebouwen en scenes. Je leert Rotterdam en omgeving snel een beetje kennen in vogelvlucht. AANRADER!

Jammer!

Aanduiding parkeren erg onduidelijk. Speurtocht moet je voor betalen. Personeel erg kind-onvriendelijk: niet alle vragen waren door kind ingevuld, grote streep erdoor en bouwplaat toegesmeten!! Als je Rotterdam zelf niet goed kent zeggen de gebouwen je ook niet veel. Erg jammer dit dagje uit!