Koop een ticket voor Miniworld Rotterdam van €11,00 voor €9,90

10 beoordelingen

Bij Miniworld wacht een hele wereld op u, vol licht, beweging, geluid en verhalen. Historische en moderne maquettes schitteren hier in de diverse landschappen: polder, kust, haven en wereldstad Rotterdam. Elke  24 minuten valt de nacht en verlichten duizenden lampjes deze piepkleine wereld.  Groot nieuws: Miniworld steekt het kanaal over! Er wordt gewerkt aan een grote uitbreiding: Groot-Brittannië in miniatuur. Eind 2016 zal een deel hiervan officieel geopend worden.  Hier toont een kleine wereld waarin zij groots is. Miniworld Rotterdam is uitstekend bereikbaar. U vindt ons op 5 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station. Voor de auto is er in de directe omgeving parkeergelegenheid.

Leden
volwassenen van €11,00 voor€ 9,90
kinderen (3 t/m 12 jr) van €7,50 voor€ 6,75
familieticket (2 vw + 2 kd) van €37,00 voor€ 29,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Miniworld Rotterdam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Miniworld Rotterdam. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Weena 3013AL Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Gesloten op 1 Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Dagelijks geopend tijdens schoolvakanties en overige feestdagen.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Geweldige belevenis

Mooi opgezet met oog op detail. Er zitten leuke en grappige scenes in verwerkt. Een rondleiding achter de schermen is ook interessant. En de bouw van de baan van England en Schotland geeft een goede indruk wat er allemaal voor komt kijken. In een woord geweldig.

Unieke miniatuur bij dag en nacht

Rotterdam, haven en achterland prachtig in beeld gebracht. Monumenten van Rotterdam zijn goed neergezet. Pluim voor de modelmakers. Kostelijke details die vooral kinderen zullen aanspreken. Met een jaarpas zie je regelmatig detail veranderingen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

positief advies gegrond, maar met nuances

in herfstvakantie Miniworld bezocht met kinderen, 6 en 8. Mogelijkheid van speurtocht, daardoor actie voor kinderen mogelijk. Zowel aanbieding van ns als anwb. Dus druk. Dan niet overzichtelijk voor kinderen, zeker als deze Rotterdam en geschiedenis nog niet beheersen. Oproepsysteem voor het geval men elkaar kwijt raakt. Knap staaltje vakmanschap. Aan te raden mits het niet zo druk is.

Voel je een paar uurtjes een Reus.

Enkele uurtjes rondzwerven als een reus door een kleine wereld. Leuke details, vaak erg mooi uitgevoerd. Een must see voor treinhobbyisten en voor modelliefhebbers, maar meer dan dat ook voor architectuur - en Rotterdam-fans. Veel uitleg bij de bijzondere gebouwen en scenes. Je leert Rotterdam en omgeving snel een beetje kennen in vogelvlucht. AANRADER!

Jammer!

Aanduiding parkeren erg onduidelijk. Speurtocht moet je voor betalen. Personeel erg kind-onvriendelijk: niet alle vragen waren door kind ingevuld, grote streep erdoor en bouwplaat toegesmeten!! Als je Rotterdam zelf niet goed kent zeggen de gebouwen je ook niet veel. Erg jammer dit dagje uit!

Leuk!!

Fantastisch!

Leuk

no message

Leuk voor een aantal uurtjes

De moeite waard om een aantal uren rond te wandelen en Rotterdam in het klein te ontdekken. Veel leuke geintjes voor de kleintjes (Pippi, Bassie en Adriaan) ook leuk voor volwassenen om te ontdekken. Daarnaast bij bepaalde landmarks aanvullende informatie, interessant om te lezen.

Erg leuk, veel details

Heel erg leuk om te zien. Veel details aangebracht. Overal gebeurt wel wat. Kleine kinderen (2 en 4) zijn snel verveeld. Een aanrader voor een aantal uurtjes plezier.

Niet zo

no message