Bestel tickets voor het Mariniersmuseum met 10% korting

1 beoordelingen

In Rotterdam, vlakbij de Markthal, pal naast de Oude Haven en het iconische Witte Huis, maak je kennis met een bijzondere elite eenheid: het Korps Mariniers. De mariniers zijn onze zeesoldaten, die vechten op de grens van land en water. En dat al sinds 1665!

Bijzondere verhalen en beeldmateriaal van over de hele wereld geven een persoonlijke inkijk in het dagelijks leven van de marinier terwijl zij zich inzetten voor vrede en veiligheid. Bekijk beeldmateriaal dat de mariniers zelf hebben gemaakt met helmcamera’s. Zonder filters, geen censuur, gewoon zoals zij hun werk ervaren. Of beleef de meidagen van 1940 door de ogen van de “Zwarte Duivels”

NIEUW: Stadswandeling “Rotterdam, stad van mariniers”

Deze stadswandeling sluit aan op de tentoonstelling “Mariniers 010, thuisbasis Rotterdam” waarin allerlei plekken in de stad verbonden worden aan de geschiedenis van het Korps Mariniers. De stadsrondwandeling neemt de wandelaars mee dwars door de stad, van het Oostplein tot aan de begraafplaats op Crooswijk. Onderweg kunnen er via de smartphone audiofragmenten beluisterd worden met historische foto’s. De wandeling kan op allerlei Korps Mariniers gerelateerde plekken gestart worden, maar aanbevolen wordt deze te starten bij het Mariniersmuseum aan de Wijnhaven 7-13 in Rotterdam. Meer informatie over deze wandeling en onze tentoonstellingen is te lezen op onze internetsite http://www.mariniersmuseum.nl/ontdek/nieuws/stadswandeling-mariniersmuseum/

Deze verzamelpagina laat ook meer links zien van allerlei andere stadswandelingen waarin het Mariniersmuseum opgenomen is.

Leden
volw (vanaf 13 jaar) van € 6,- voor€ 5,40
kind (4 t/m 12 jr) van € 3,- voor€ 2,70
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Mariniersmuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Mariniersmuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 juli 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 juli 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 juli 2017.

Adres

Wijnhaven 3011WH Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Di t/m vr: 10:00-17:00
Weekend: 11:00-17:00

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Spannend maar niet eng

Wij zijn pas in het Mariniersmuseum geweest en vonden vooral het spoorzoeken erg leuk. Onze zoon van 4 jaar keek zijn ogen uit! Leuk ook om te zien dat het museum uitkijkt op de strijd van de Maasbruggen. Als Rotterdammer onwijs indrukwekkend.