1 beoordelingen

In Rotterdam, vlakbij de Markthal, pal naast de Oude Haven en het iconische Witte Huis, maak je kennis met een bijzondere elite eenheid, het Korps Mariniers. De mariniers zijn onze zeesoldaten, die vechten op de grens van land en water. En dat al sinds 1665!

Bijzondere verhalen en beeldmateriaal van over de hele wereld geven een persoonlijke inkijk in het dagelijks leven van de marinier terwijl zij zich inzetten voor vrede en veiligheid. Bekijk beeldmateriaal dat de mariniers zelf hebben gemaakt met helmcamera’s. Zonder filters, geen censuur, gewoon zoals zij hun werk ervaren. Of beleef de meidagen van 1940 door de ogen van de “Zwarte Duivels”.

In de familie tentoonstelling “Expeditie Speurneus 2.0” wordt de hele familie mee genomen op wereldreis. Tijdens dit avontuur leer je spoorzoeken als een marinier. Een vaardigheid die niet alleen mariniers van pas kan komen.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Wijnhaven 3011WH Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Spannend maar niet eng

Wij zijn pas in het Mariniersmuseum geweest en vonden vooral het spoorzoeken erg leuk. Onze zoon van 4 jaar keek zijn ogen uit! Leuk ook om te zien dat het museum uitkijkt op de strijd van de Maasbruggen. Als Rotterdammer onwijs indrukwekkend.