koop een ticket voor de bootexcursie Rotterdam-Kinderdijk van €17,50 voor €12,50

1 beoordelingen

Door zijn unieke ligging is Rotterdam sinds jaar en dag de poort van Europa. Wij gebruiken deze poort om u vanuit het hart van deze voormalig culturele hoofdstad, de “Boompjeskade” welkom te heten aan boord van het nostalgische passagiersschip “Nehalennia” voor een wel zeer bijzondere vaartocht, begeleid door meertalig commentaar.

Varend over de Nieuwe Maas geniet u van de beroemde skyline van Rotterdam.
Bepalend voor deze Skyline zijn vooral de bruggen die de linker en rechter Maasoever met elkaar verbinden. Daarnaast is de nieuwe hoogbouw het z.g. “Manhattan aan de Maas” zeker een aanblik waard. Via de Nieuwe Maas en de Lek vaart u naar Kinderdijk.

De molens (19) van Kinderdijk zijn door de Verenigde Naties (in 1997) als cultureel erfgoed uitgeroepen en dus een bezoek meer dan waard.
U krijgt hier 1½ tot 2 uur de tijd het gebied te bezichtigen. Overigens kunt u tijdens de vaartocht genieten van de mogelijkheden die onze kombuis biedt.

Duur vaartocht Rotterdam – Kinderdijk: 1–1¼ uur
Gelegenheid tot het bezoeken van Kinderdijk: 1½ - 2 uur (op eigen gelegenheid)
Duur vaartocht Kinderdijk – Rotterdam: 1 – 1 ¼ uur

Toegankelijkheid bezoekersgebied: gratis
Toegankelijkheid bezoekersmolen: tegen betaling

let op: na aankoop van het vouchers is reserveren verplicht via 06 -5582 6463.

Leden
volwassenen van €17,50 voor€ 12,50
kinderen (4 t/m 11 jr) van €12,50 voor€ 7,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Let op: Deze voucher is alleen geldig in combinatie met een reservering! Om uw bestelling te voltooien dient u de volgende stappen te ondernemen: 1. Bel naar 'Rebus Varende Evenementen' om een reservering te plaatsen: 06-55826463 of plaats een reservering via www.rebus-info.nl. 2. Reserveer o.v.v. de vouchercode die u rechtsboven op deze voucher vindt. 3. Uw reservering is voltooid. Print de voucher(s) uit en lever ze in bij aankomst op het schip.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 28 oktober 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 oktober 2017.

Adres

Boompjeskade 3011XE Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele afvaartdagen en -tijden. 

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Leuk

Met buitenlandse bezoekers hoorde Kinderdijk natuurlijk bij het 'rondje Nederland' en ook voor ons was het erg leuk om te zien!