koop een ticket voor de bootexcursie Rotterdam-Kinderdijk van €17,50 voor €12,50

1 beoordelingen

Door zijn unieke ligging is Rotterdam sinds jaar en dag de poort van Europa. Wij gebruiken deze poort om u vanuit het hart van deze voormalig culturele hoofdstad, de “Boompjeskade” welkom te heten aan boord van het nostalgische passagiersschip “Nehalennia” voor een wel zeer bijzondere vaartocht, begeleid door meertalig commentaar.

Varend over de Nieuwe Maas geniet u van de beroemde skyline van Rotterdam.
Bepalend voor deze Skyline zijn vooral de bruggen die de linker en rechter Maasoever met elkaar verbinden. Daarnaast is de nieuwe hoogbouw het z.g. “Manhattan aan de Maas” zeker een aanblik waard. Via de Nieuwe Maas en de Lek vaart u naar Kinderdijk.

De molens (19) van Kinderdijk zijn door de Verenigde Naties (in 1997) als cultureel erfgoed uitgeroepen en dus een bezoek meer dan waard.
U krijgt hier 1½ tot 2 uur de tijd het gebied te bezichtigen. Overigens kunt u tijdens de vaartocht genieten van de mogelijkheden die onze kombuis biedt.

Duur vaartocht Rotterdam – Kinderdijk: 1–1¼ uur
Gelegenheid tot het bezoeken van Kinderdijk:     1½ - 2 uur (op eigen gelegenheid)
Duur vaartocht Kinderdijk – Rotterdam:               1 – 1 ¼ uur

Toegankelijkheid bezoekersgebied: gratis
Toegankelijkheid bezoekersmolen: tegen betaling

let op: na aankoop van het vouchers is reserveren verplicht via 06 -5582 6463.

Leden
volwassenen van €17,50 voor€ 12,50
kinderen (4 t/m 11 jr) van €12,50 voor€ 7,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot de bootexcursie. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar de bootexcursie. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte vouchers wordt geen restitutie verleend. Reeds gekochte vouchers kunnen niet worden omgeruild voor vouchers die geldig zijn in een andere periode, contanten en/of abonnementen. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. De vouchers zijn alleen geldig in combinatie met een gemaakte reservering (instructie staat op de voucher). De vouchers zijn geldig voor één excursie tot en met 30 oktober 2016.

Geldigheid

De vouchers zijn te bestellen t/m 30 oktober 2016, 12:00. De vouchers zijn geldig voor één excursie tot en met 30 oktober 2016.

Adres

Boompjeskade 3011XE Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

voor actuele afvaartdagen en -tijden zie de website

Niet op maandagen / wel op feestdagen
Aanvang kaartverkoop 11.30 uur
Reserveren verplicht op: www.rebus-info.nl of TM: 06-55826463

Tijdsduur: 4 uur (totaal)
Vertrektijd: 12.00 uur
Retourtijd: 16.00 uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Leuk

Met buitenlandse bezoekers hoorde Kinderdijk natuurlijk bij het 'rondje Nederland' en ook voor ons was het erg leuk om te zien!