Koop een ticket voor het Marechausseemuseum van €6,00 voor €5,40

0 beoordelingen

De Koninklijke Marechaussee heeft een militaire status met een verscheidenheid van taken. In het Marechausseemuseum ontdekt u het verleden, heden en toekomst van de Marechaussee. Vanaf de oprichting in 1814 tot de moderne en professionele Marechaussee van nu.

Leer de taken van de Koninklijke Marechaussee kennen: bewaken & beveiligen, grenspolitie en militaire politie & internationale taken. Zie kogelinslagen in een gepantserde autodeur, ervaar de robuustheid van een gepantserd rupsvoertuig of maak een stoere foto zittend op een motor in marechausseekleding.
Waan jezelf een echte marechaussee voor één dag door een misdrijf op te lossen. Speciaal voor groepen bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding een laboratorium in te duiken.

Kijk voor actuele tentoonstellingen en activiteiten op de website. 

Leden
volwassenen van €6,00 voor€ 5,40
kinderen (4 t/m 12 jr) van €3,00 voor€ 2,70
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Marechaussemuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Marechausseemuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Weeshuiswal 4116 BR Buren (Gelderland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen