Koop een ticket voor de Spido Havenrondvaart van €13,25 voor €11,25

1 beoordelingen

Aan de voet van de Erasmusbrug vaart Spido vrijwel dagelijks uit voor een verrassende rondvaart. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleef je een memorabele vaartocht door één van de grootste zeehavens ter wereld. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg. Je wordt in beeld en geluid volledig geïnformeerd over de vaarroute.
Voor de havenrondvaart hoef je niet te reserveren.

Leden
volwassenen van €13,25 voor€ 11,25
kinderen (4 t/m 11 jr) van €8,00 voor€ 6,85
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Spido. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Spido. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 14 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Adres

Willemsplein 3016DR Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele afvaardagen en -tijden. 

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

spido

no message