Koop een ticket voor de Tuinen van Appeltern van €12,50 voor €10,00

2 beoordelingen

De 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied, de bloeiende borders en het grote plantenrijk bieden je veel inspiratie!

Maak je ontspannen dagje compleet met bijvoorbeeld een heerlijke high tea of een lekkere lunch in het prachtige park. Kinderen kunnen zich hier tevens heel goed vermaken met een speurtocht of een speelterrein van 3 hectare groot, waar zij heerlijk kunnen klauteren en klimmen. En vergeet de winkel/ plantenmarkt niet, waar je nog ook planten kunt shoppen voor je naar huis gaat!

Leuke tip is de fluistertour!
Op tientallen plekken in ons park heb je de mogelijkheid om belangrijke en interessante informatie te krijgen over een bepaalde tuin of product in de tuin. We ‘fluisteren’ je leuke wetenswaardigheden in, alleen op de plekken waar je dit wilt. Je hoeft niets te onthouden want wanneer jij je registreert, wordt alle informatie naar jouw mail gestuurd. Hiermee kun je ook eenvoudig zelf aan de slag!

In 2017 staat elke maand een ander thema centraal en zijn er vele activiteiten en/of workshops. Kijk voor de actuele agenda en uitgebreide informatie op de website.

Highlights:
- De laatste tuintrends!
- Duizenden Vaste Planten
- Wilde Weelde Wereld
- Tuinwinkel en plantenmarkt
- Sfeervolle restaurants
- Nieuwe Festivaltuinen
- Natuurlijke decoraties
- Bijna altijd mooi weer..
- Professioneel Tuinadvies

Leden
volwassenen van €12,50 voor€ 10,00
kinderen (6 t/m 12 jr) € 6,25
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot De Tuinen van Appeltern. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar De Tuinen van Appeltern. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 26 november 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 1 maart t/m 26 november 2017.

Adres

Walstraat 6629 AD Appeltern (Gelderland)

Openingstijden

April t/m september: dagelijks 10:00 - 18:00
oktober, november en maart: 10:00 - 17:00
december t/m februari gesloten

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Wij gaan ieder jaar een tot tweemaal naar Appeltern. Dit jaar vonden wij de tuinen minder verzorgd.

Hier en daar duidelijk gebrek aan water, beperkte restauratie mogelijkheden, na een jaar nog steeds het begin gedeelte niet open en dat was vanwege de kleinschaligheid erg leuk.

Leuk dagje uit in de natuur, die door mensen is aangelegd.

Je kunt hier mooie ideeen opdoen voor je eigen tuin of andere leuke ideetjes.