4 beoordelingen

In het jeugdspeelpark leren kinderen al spelend tussen de dieren en appelbomen veel over flora en fauna. Het speelpark is een speeltuin en een kinderboerderij in één. Hier maken kinderen kennis met kleine en grote dieren. Van een muis tot een pony. Daarnaast kunnen ze zich heerlijk uitleven op de klimrekken, schommels en in de zand- en waterspeelplaats. Een kleine horecagelegenheid is aanwezig voor hapjes en drankjes tijdens het bezoek.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Van Kijfhoekstraat 3341ST Hendrik-Ido-Ambacht (Zuid-Holland)

Openingstijden

Di-vr9:00-17:00
za 9:00-16:00
zo 12:00-17:00,

zondagen alleen in de zomer open

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

4 beoordelingen

Je bent er nooit te jong of te oud voor!

Het Jeugdspeelpark ligt verborgen tussen de huizen. Ben je eenmaal door het hek dan verwonder je je hoeveel verschillende dieren er wonen. De dieren worden er goed verzorgd en ze zijn van dichtbij te bewonderen. Ook het speelgedeelte is goed onderhouden...en ben je te oud om te spelen, dan kun je er heerlijk op een van de bankjes zitten en zien hoe iedereen zich vermaakt.

Uren zoet met zand en water

Kleine, overzichtelijke speeltuin/kinderboerderij waar kinderen tot een jaar of 10 zich prima kunnen vermaken. De zandbak met waterpomp is favoriet; heerlijk kliederen met zand en water.

jeugdspeelpark

no message

Te weinig dieren en niets voor de kinderen tot 4 jaar

no message