Koop een 2-uur skipas voor SnowWorld Landgraaf van €33,95 voor €29,50

6 beoordelingen

Kraakverse sneeuw en uitdagende pistes. Bij SnowWorld Landgraaf geniet je van een op en top wintersportbeleving.

Landgraaf beschikt naast een officiële wedstrijdpiste over maar liefst 4 andere pistes tot een lengte van 520 meter en is daarmee het grootste indoor wintersportdorp van Europa. Jong, oud, beginner of gevorderd, iedereen is welkom!

Skiën, snowboarden, tubegliden of rodelen, bij SnowWorld kan het allemaal. Onze gediplomeerde ski- en snowboardleraren staan klaar om u de beginselen van de wintersport aan te leren. Tijd voor een break? Stop voor een drankje in de Berghütte, halverwege de piste, of de Bierstube in het dal. Voor een hapje kunt u terecht in zelfbedieningsrestaurant Snowfriends, fonduerestaurant of het sfeervolle Bistro restaurant.

Kunt u geen genoeg krijgen van de sneeuw? Hotel**** SnowWorld Landgraaf maakt het mogelijk om uw sneeuwpret te verlengen en een wintersportweekend in eigen land te beleven. Neem ook zeker een kijkje in het moderne fitness-, wellness- en beautycentrum.

U kunt met uw ticket ook terecht bij SnowWorld Zoetermeer

Leden
2 uur skipas volwassenen van €33,95 voor€ 29,50
2 uur skipas kinderen (4 t/m 12 jr) / 65+ van €26,95 voor€ 23,50
Exclusief materiaalhuur
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot SnowWorld Landgraaf. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar SnowWorld Landgraaf. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 september 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 september 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 september 2017.

Adres

Witte Wereld 6372 VG Landgraaf (Limburg)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

6 beoordelingen

Gezellig om samen met mijn zus te skiën in Snowworld

Voorbereiding op skiweek

gaaf om enkele uurtjes op sneeuw te skiën na 35 jaar

na 35 jaar weer eens skiën je verleerd het dus niet rustig aan beginnen en dan komt het gevoel weer terug fijne baan Landgraaf vooral de ochtend, niet te druk

Leuk om een paar uur in de sneeuw te spelen met familie

De vakantie laat nog even op zich wachten en een dagje actief met familie in de sneeuw is dan een welkome afwisseling rond oud en nieuw.

Kortingsactie ANWB alleen interessant voor volwassenen

Als je met je met kinderen onder de 13 wilt skiën kun je helaas geen gebruik maken van deze korting, want dan ben je duurder uit.

oostenrijkse sfeer met nederlandse sneeuw

Prachtige entourage met goede skicondities. Tussendoor even relaxen met een hapje en een drankje. Ski uitrusting te huur.

Goed

Heel goed en je kan er heel goed oefenen