0 beoordelingen

Radio Museum
De verzameling radio's bestrijkt een periode van ongeveer een eeuw. De oudste exemplaren zijn rond 1920 geproduceerd in de begintijd van de radio-ontvangst. Naast de verzameling worden in het museum ook boeiende filmbeelden vertoond met als thema: "Elektronica ontwikkeling vanaf 1880".

TV & Video Museum

In dit gedeelte vindt u het enige Nederlandse Televisie en Video Museum met een prachtige presentatie van de televisie en video historie. Nostalgische producten zoals de eerste televisies, alle systemen videorecorders en de eerste consumenten- en professionele videocamera's staan overzichtelijk opgesteld. In dit deel van het museum worden ook doorlopend oude TV-uitzendingen getoond.

Hi-Fi Museum

Op deze afdeling van het museum treft u een grote verscheidenheid aan van Hi-Fi stereo systemen en High-End appartuur van de absolute Audio top merken, plus een zeer uitgebreide verzameling AKAI en Sony tape-recorders.

Computer Museum

De door de jaren heen verzamelde collectie computers zijn op deze afdeling opgesteld. Om 35 jaar geschiedenis van de Personal Computer in beeld te brengen vindt u in dit deel van het museum een interessante presentatie met werkende modellen van: Apple, Compaq, Commodore, IBM, Philips, Tulip etc. Tevens worden er doorlopend actieve computer-games en programma's getoond uit de eerste jaren van de personal computer.

Maritiem en Zender Museum
Voor liefhebbers van Maritieme Elektronica is in dit gedeelte van het museum een zeer breed scala aan scheepvaart gerelateerde, elektronische apparatuur te bewonderen. Waaronder professionele radio zenders en ontvangers,
marifoons reddings- en navigatieapparuur. Tevens treft u hier een echte radioshack aan die elk weekend "On Air"
is door een van onze medewerkers.

Kijk op de website voor actuele toegangsprijzen.

Adres

Ceintuurbaan 3051 KD Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen