0 beoordelingen

In het Feyenoord Museum maak je letterlijk een reis door de historie van de club en haar stadion, vanaf de oprichting van Wilhelmina in 1908 tot aan de meest recente bekerwinst honderd jaar later. Bijzondere memorabilia, foto's en videobeelden vertellen de veelbewogen geschiedenis van de volksclub, haar stadion en van de mensen die haar geschiedenis kleur gaven.

Daarnaast is de geschiedenis van de club door middel van een tijdsbalk gelinkd aan belangrijke historische momenten in de wereldgeschiedenis. Dit maakt het museum uitermate geschikt voor bijvoorbeeld scholen om een leuke wending te geven aan de geschiedenisles.

In het Feyenoord Museum zie je natuurlijk de vele prijzen die Feyenoord won, shirts van sterren uit heden en verleden, de meeuw en het ‘brilletje van Van Daele’, maar ook een groot aantal andere bijzondere artikelen die verwijzen naar hoogte- en dieptepunten uit de geschiedenis van Feyenoord en De Kuip.

Bij een rondleiding door De Kuip is een bezoek aan het Feyenoord Museum inbegrepen. Het museum kan op woensdag- en zaterdagmiddag ook apart bezocht worden. Toegangskaarten voor het museum zijn te koop bij de Feyenoord Fanshop pal naast De Kuip. Lees HIER alle informatie over rondleidingen door De Kuip.

Feyenoord Museum tijdelijk gesloten
In verband met een herindeling is het Feyenoord Museum tijdelijk gesloten. Over enkele maanden wordt het museum heropend aan de Olympiazijde van De Kuip. Bij rondleidingen was een bezoek aan het Feyenoord Museum doorgaans inbegrepen. Om dit te compenseren, krijgen mensen die een rondleiding boeken een tegoedbon voor een gratis museumbezoek, die te verzilveren is na de heropening.

Kijk op de website voor actuele toegangsprijzen.

Adres

van Zandvlietplein 3077 AA Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

In verband met een herindeling is het Feyenoord Museum tijdelijk gesloten. Over enkele maanden wordt het museum heropend aan de Olympiazijde van De Kuip.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen