Bestel uw tickets met 30% korting

0 beoordelingen

Met onder meer optredens van Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie en Keet.

Een uur voor en na het concert zijn er allerlei activiteiten op het Telekidsplein vol draaimolens, springkussens en spelletjes.

Het Telekids Familie Feest richt zich op gezinnen met kinderen vanaf twee jaar. Drie  dagen lang worden er dagelijks drie concerten gehouden.

Na afloop van de show kunnen fans hun idolen ontmoeten. 

Leden
Rang 1 volwassenen van €25,00 voor€ 17,50
Rang 1 kinderen (t/m 12 jr) van €20,00 voor€ 14,00
Rang 2 volwassenen van €22,50 voor€ 15,75
Rang 2 kinderen (t/m 12 jr) van €17,50 voor€ 12,25
excl. €2,00 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie, deze plaatsen kunt u aanvragen bij de hoofdverkoper. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Franklinweg 4207HZ GORINCHEM (Zuid-Holland)

Openingstijden

3 juni 2017 tot en met 5 juni 2017

Geopend

Geopend van 3 juni tot 5 juni.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen