0 beoordelingen

Spectaculaire jubileumeditie Holland Zingt Hazes!

Dat Nederland André Hazes in het hart heeft gesloten staat buiten kijf. Zijn muziek is onsterfelijk. Dat blijkt ieder jaar opnieuw bij de uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten waar het publiek de volkszanger blijft omarmen.

5 jaar Holland Zingt Hazes belooft een overrompelende live-ervaring te worden. Door middel van state-of-the-art hologramtechnieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Dit belooft een onvergetelijk moment te worden. Spectaculair en ontroerend tegelijk. Nooit eerder werden deze gloednieuwe hologramtechnieken in Nederland vertoond.

Maar alsof dat nog niet genoeg is, is bekend gemaakt dat niemand minder dan de populairste rockzangeres van Nederland Anouk toegevoegd is aan de line-up van Holland Zingt Hazes 2017.  Daarnaast bestaat de line-up onder andere uit Edsilia Rombley, Johnny de Mol, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé,  Willeke Alberti, Roxeanne Hazes, André Hazes jr. en Peter Beense.

Alle grote Hazes hits, een keur aan bekende artiesten, de grootste kroeg van Nederland en een avond heel hard meezingen....
Kortom: een heerlijke avond FEEST! MIS HET NIET!

Let op: u ontvangt per 3 tickets 1 parkeerkaart gratis! Het parkeerticket wordt u later toegestuurd.

Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Arena boulevard 1101DL AMSTERDAM (Noord-Holland)

Openingstijden

23 maart 2017
20:00 uur

Geopend

Geopend van 23 maart tot 23 maart.

Parkeren

Betaald

Plan route

0 beoordelingen