Koop 3 tickets en ontvang een parkeerkaart gratis.

0 beoordelingen

Spectaculaire jubileumeditie Holland Zingt Hazes!

Dat Nederland André Hazes in het hart heeft gesloten staat buiten kijf. Zijn muziek is onsterfelijk. Dat blijkt ieder jaar opnieuw bij de uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten waar het publiek de volkszanger blijft omarmen.

5 jaar Holland Zingt Hazes belooft een overrompelende live-ervaring te worden. Door middel van state-of-the-art hologramtechnieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Dit belooft een onvergetelijk moment te worden. Spectaculair en ontroerend tegelijk. Nooit eerder werden deze gloednieuwe hologramtechnieken in Nederland vertoond.

Maar alsof dat nog niet genoeg is, is bekend gemaakt dat niemand minder dan de populairste rockzangeres van Nederland Anouk toegevoegd is aan de line-up van Holland Zingt Hazes 2017.  Daarnaast bestaat de line-up onder andere uit Edsilia Rombley, Johnny de Mol, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé,  Willeke Alberti, Roxeanne Hazes, André Hazes jr. en Peter Beense.

Alle grote Hazes hits, een keur aan bekende artiesten, de grootste kroeg van Nederland en een avond heel hard meezingen....
Kortom: een heerlijke avond FEEST! MIS HET NIET!

Let op: u ontvangt per 3 tickets 1 parkeerkaart gratis!

Niet leden
staanplaats€ 69,00
zitplaats 1e rang€ 69,00
zitplaats 2e rang€ 59,00
excl. € 5,- servicekosten per ticket
Let op: bij bestelling van 3 tickets ontvangt u een parkeerkaart gratis
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Deze theatervoorstellingen kunnen tot en met 15 december 2016 geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies de gewenste de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. De theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn voor een andere voorstelling/periode. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief transactiekosten per ticket. De gratis parkeerkaart bij bestelling van 3 tickets wordt per email nagestuurd.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Arena boulevard 1101DL AMSTERDAM (Noord-Holland)

Openingstijden

23 maart 2017
20:00 uur

Geopend

Geopend van 23 maart tot 23 maart.

Parkeren

Betaald

Plan route

0 beoordelingen